GOD: Emil Forsberg ble kåret til banes beste etter kampen mot Italia.
GOD: Emil Forsberg ble kåret til banes beste etter kampen mot Italia. Foto: Frank Augstein

Fotballryktene: – Mourinho var på tribunen for å følge ham

Manchester United snuser på den svenske RB Leipzigs stjernen Emil Forsberg. Og Gareth Bale kan være på vei bort fra Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sverige imponerte fredag kveld da de slo Italia 1-0 hjemme på Friends Arena i den første VM-playoff-kampen.

En av dem som nok lot seg imponere var Manchester United-manager José Mourinho. Han var nemlig på tribuneplass i følge med Zlatan Ibrahimovic.

Skal vi tro Daily Mail var ikke det bare for underholdningens skyld: De hevder at portugiseren hadde tatt turen til den svenske hovedstaden for å ta Emil Forsberg i nærmere øyesyn.

Mourinho ble nok imponert av det han så. Midtbanespilleren har vært en åpenbaring de siste to sesongene på RB Leipzigs midtbane, og fortsatte storspillet mot Italia. Forsberg ble imidlertid koblet til en rekke storklubber i sommer, men Leipzig nektet plent å selge sin juvel.

Gareth Bale var endelig på vei tilbake etter et langvarig skadeavbrekk da han nok en gang ble skadet. Denne gangen skal det være låret som er problemet og waliseren er trolig ute resten av året.

Real Madrids tålmodighet med den eksplosive angriperen er tynnslitt og Mirror skriver at de nå er åpne for å selge ham. Snaue 900 millioner kroner er prisen de har satt på den tidligere Spurs-spilleren, og ifølge avisen er det nettopp Tottenham som seiler opp som en sannsynlig havn for Bale.

28-åringen forlot Nord-London-klubben i 2013 for noe av den samme prisen. Manchester United har flere ganger tidligere forhørt seg om Bale og de skal også være villige til å betale det som kreves. Chelsea er nok en klubb som kan være aktuell skulle Bale returnere til Premier League.

Emre Cans kontrakt med Liverpool går ut etter sesongen og hittil har partene ikke blitt enige om en ny kontrakt. I bakgrunnen står Juventus og venter tålmodig. Den italienske klubben kan signere tyskeren på en forhåndsavtale allerede i januar, og for hver dag som går virker overgangen mer og mer sannsynlig. Mirror skriver at Juventus nå setter sin lit til at Sami Khedira skal overtale Emre Can om å slutte seg til Serie A-klubben. De to tyskerne skal være gode venner og Khedira har nå satt i gang en sjarmoffensiv overfor Liverpool-spilleren.

Mirror skriver at Manchester United har blitt enige med Besiktas om en overgang på rundt 90 millioner kroner for Marouane Fellaini i januar. Belgierens kontrakt går ut etter sesongen og kontraktsforhandlingene har ennå ikke ført frem. Nå kan det virke som United ønsker å innkassere for 29-åringen mens de ennå kan.

Arsenal er beredt til å by over 350 millioner kroner for Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha, skriver The Sun. Arsenal skal se på Zaha som en erstatter for Alexis Sanchez.

David Moyes har tatt over West Ham og skal lede klubben ut sesongen. Ifølge The Sun ønsker han å gjøre Liverpools Danny Ings til sin første singering, men da på lån. Spissen har hatt en svært skadeplaget tid i Merseyside, men Moyes har troen på at han kan revitalisere angriperen som bøttet inn mål for Burnley.