TIL SPURS?: Mauricio Pochettino er en stor beundrer av sin landsmann Manuel Lanzini.
TIL SPURS?: Mauricio Pochettino er en stor beundrer av sin landsmann Manuel Lanzini. Foto: Joseph Nair

Fotballryktene: – Pochettino ønsker seg argentinsk stjerne

Manuel Lanzini er på radaren til landsmannen Mauricio Pochettino. Og Philippe Coutinho ber Liverpool om å avslå bud fra Paris Saint-Germain.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mauricio Pochettino følger nøye med på utviklingen til landsmannen Manuel Lanzini i West Ham, hevder Mirror.

Tottenham-manageren har vært en beundrer av den argentinske playmakeren helt siden han scoret mot Spurs på White Hart Lane for to år siden.

Selv om forholdet mellom de to naboklubbene ikke er det beste, skal Pochettino ha tro på at Tottenham kan lokke West Ham til å selge sin lille juvel.

Lanzini er tiltenkt en svært sentral rolle i David Moyes' nye lag, men har ennå ikke forlenget kontrakten som går ut i 2020.

Argentineren har også vært koblet til Liverpool, hvor han blir sett på som den perfekte erstatter skulle Philippe Coutinho forsvinne.

Men Coutinho skal ha bedt Liverpool-ledelsen om å avslå alle bud fra Paris Saint-Germain. Det melder Daily Mail som samtidig hevder at Barcelona forbereder et bud på over én milliard kroner når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Det er avisen Sport som rapporterer at PSG skal ha den lille brasilianeren i tankene, og de hevder at Coutinho har bedt sine representanter om å ignorere alle henvendelser fra den franske toppklubben. Han er redd for at støy fra en tredjepart skal forhindre en mulig avtale mellom Barcelona og Liverpool.

Mirror hevder at Arsenals hurtige høyreback Hector Bellerin er i Juventus' søkelys. Avisen skriver at Juventus skal ha vært i kontakt med representanter for den spanske unggutten. Italienerne mistet i sommer Dani Alves til PSG og har slitt med å erstatte ham. De ser derfor på Arsenal-backen som en langsiktig løsning.

Mirror skriver at Alvaro Morata skal være åpen for en retur til Real Madrid til tross for at han forlot klubben til fordel for Chelsea i sommer. I et intervju med en spansk radiokanal innrømmer den spanske goalgetteren at han kun forlot Los Blancos fordi han ønsket mer spilletid. Samtidig avviser han at det er ondt blod mellom ham og Real-ledelsen.