Sjansesløseri da England spilte uavgjort mot Tyskland

Englands mest urutinerte landslag siden 1980 holdt verdensmester Tyskland til 0-0 i en underholdende kamp på Wembley fredag.

Skader gjorde at begge landslagssjefer var nødt til å eksperimentere, og fem spillere fikk sin debut for England. Laget unngikk tap selv om den mest erfarne spilleren Phil Jones måtte ut med skade 25 minutter ut i sin 24. landskamp.

Se de store sjansene i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

Tyskland var nærmest seieren, særlig ved Leroy Sane.

Manchester City-spilleren hadde en avslutning i undersiden av tverrliggeren, og han tvang Phil Jones til å redde på streken da han prøvde å sette inn returen etter et skudd fra Timo Werner.

Werner ble også to ganger stoppet alene med keeper Jordan Pickford.

Marc-André ter Stegen i Tysklands mål ble satt på bare en prøve, da Jamie Vardy prøvde seg med en heading i annen omgang.

Rekken brutt

På overtid hadde Jesse Lingard en god mulighet, men traff ikke mål. For første gang gikk England målløs av banen etter en landskamp på hjemmebane.

Tyskland fikk sin sju kamper lange seiersrekke brutt.

England møter Brasil tirsdag. Neste oppgave for Joachim Löws lag er Frankrike samme dag. Det er et revansjoppgjør for EM-semifinalen i fjor, da Tyskland fikk sitt forrige tap.

Frankrike tok seg enkelt av Wales fredag og vant 2-0 på Stade de France med mål av Antoine Griezmann og Olivier Giroud.

Bale-smell

Wales fikk en smell også før kampen da Gareth Bale forverret en muskelskade under trening torsdag. Han har ikke spilt for Real Madrid siden september, men trodde han var klar for comeback.

Belgia og Mexico utkjempet en severdig duell som endte 3-3 i Brussel. Romelu Lukaku og Hirving Lozano scoret to ganger for hvert sitt lag i annen omgang, etter at Eden Hazard og Andrés Guardado hadde fått ballen i mål før pause.

Polen og Uruguay spilte 0-0 i en annen duell mellom to VM-klare lag fra ulike kontinenter.