Marcelo fikk drømmetreff – Brasil fosser videre

Brasils suverene form fortsatte med 3-1-seier mot Japan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Marcelos drømmetreff i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

Brasils landslag slo Japan 3-1 i en treningskamp på Stade Pierre-Mauroy i Lille i Frankrike. Gabriel Jesus, Marcelo og Neymar scoret Brasils mål, mens Tomoaki Makino scoret for Japan.

– Brasil, uten flere av de beste spillerne, så farlige ut i hvert eneste angrep og kontringsstyrken deres er fryktinngytende. De er blant favorittene i Russland, og med god grunn, skriver Mirror etter kampen.

Neymar scoret kampens første mål på straffe. Dommer Benoit Bastien pekte på krittmerket ved hjelp av videodømming, da reprisene viste at Maya Yoshida hadde dratt Fernandinho ned i boksen.

Det var PSG-stjernens 53. mål på 82 landskamper.

Han fikk en ny sjanse til å øke den utrolige landslagsstatistikken da Gabriel Jesus ble dratt ned i boksen, men den japanske keeperen slengte seg til rett side på Neymars andre forsøk på straffe.

Japan fikk imidlertid ikke ballen lenger vekk enn til corner, og klareringen endte hos Marcelo i returrommet. Real Madrid-backen klinket til og scoret et av landslagspausens vakreste mål. Og det med «feil fot».

Før pause scoret Gabriel Jesus Brasils tredje og siste mål for dagen, da han omsatte et innlegg fra Manchester City-kamerat Danilo til mål. Dermed har også 20 år gamle Jesus en meget god statistikk for landslaget med åtte mål på tolv kamper, ifølge Transfermarkt.

Coutinho, som ble med i landslagstroppen på tross av at han hadde mistet Liverpools siste kamper i Premier League, var ikke med i kamptroppen.

Tirsdag spiller Brasil mot England i treningskamp på Wembley.