Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter mange år borte fra rampelyset har Jorun Stiansen denne høsten imponert stort i «Skal vi danse», og tv-seerne har igjen trukket den blide Venndølen til sitt bryst.

Den tidligere «Idol»-vinneren har vært åpen om at danse-deltakelsen var tenkt som et første skritt tilbake til underholdningsbransjen, og nå er det klart at hun blir en del av den store underholdningsstallen til PLAN-B.

– Jeg må klype meg i armen

PLAN-B eies av blant andre Harald Rønneberg, Thomas Numme og Truls Svendsen, og har landets bredeste stall av underholdningsprofiler.

– Dette er så stor stas at du aner det ikke! At PLAN-B vil satse videre på lille meg – jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant. «Skal vi danse» har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på, sier Stiansen.

– Der hun hører hjemme

PLAN-B ble umiddelbart begeistret over å oppleve Jorun tilbake i rampelyset, og har mange spennende tanker for henne fremover.

Line Konglevoll, daglig leder i PLAN-B, forteller at de umiddelbart ble begeistret over å oppleve Jorun tilbake i rampelyset. Visstnok skal de allerede ha planer for 33-åringen.

– Det har vært utrolig moro å oppleve Jorun tilbake der hun så åpenbart hører hjemme. Hun har et stort spekter å spille på, og vi har stor tro på at vi skal finne på mye spennende sammen i tiden fremover.

– Jorun er ei morsom, ekte og ærlig jente med kloke tanker om hva hun vil og hva hun kan bruke sin erfaring og kompetanse til, sier Konglevoll.