TILBAKE I BRANSJEN: Jorun Stiansen (33) har signert med Thomas og Harald.
TILBAKE I BRANSJEN: Jorun Stiansen (33) har signert med Thomas og Harald. Foto: Andreas Berge/PLAN-B

Dette skal Jorun Stiansen gjøre nå

33-åringen satser videre på en underholdningskarriere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter mange år borte fra rampelyset har Jorun Stiansen denne høsten imponert stort i «Skal vi danse», og tv-seerne har igjen trukket den blide Venndølen til sitt bryst.

Den tidligere «Idol»-vinneren har vært åpen om at danse-deltakelsen var tenkt som et første skritt tilbake til underholdningsbransjen, og nå er det klart at hun blir en del av den store underholdningsstallen til PLAN-B.

– Jeg må klype meg i armen

PLAN-B eies av blant andre Harald Rønneberg, Thomas Numme og Truls Svendsen, og har landets bredeste stall av underholdningsprofiler.

– Dette er så stor stas at du aner det ikke! At PLAN-B vil satse videre på lille meg – jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant. «Skal vi danse» har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på, sier Stiansen.

– Der hun hører hjemme

PLAN-B ble umiddelbart begeistret over å oppleve Jorun tilbake i rampelyset, og har mange spennende tanker for henne fremover.

Line Konglevoll, daglig leder i PLAN-B, forteller at de umiddelbart ble begeistret over å oppleve Jorun tilbake i rampelyset. Visstnok skal de allerede ha planer for 33-åringen.

– Det har vært utrolig moro å oppleve Jorun tilbake der hun så åpenbart hører hjemme. Hun har et stort spekter å spille på, og vi har stor tro på at vi skal finne på mye spennende sammen i tiden fremover.

– Jorun er ei morsom, ekte og ærlig jente med kloke tanker om hva hun vil og hva hun kan bruke sin erfaring og kompetanse til, sier Konglevoll.