Fotballryktene: – Agüero avslører fremtidsplanene

Sergio Agüero nærmer seg slutten av Manchester City-karrieren, mens Chelsea forbereder flere signeringer i januar. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sergio Agüero ble tidligere denne måneden tidenes mestscorende Manchester City-spiller, men de lyseblå kan bare glede seg over argentineren «litt» til, for han planlegger å reise hjem til Argentina og barndomsklubben Independiente når kontrakten løper ut sommeren 2019. Det sier han ifølge Daily Mirror, og derfor utelukker han også en overgang til Milan eller Real Madrid.

Se Sergio Agüero bli hyllet i Premier League-studioet i videovinduet øverst!

Superspissen sier at han har opsjon på å forlenge kontrakten til sommeren 2020, men at planen er å flytte hjem igjen sommeren før. City ønsker imidlertid å beholde Agüero ut 2019/20-sesongen.

For mange klubber går det stille for seg i overgangsvinduet i januar, men Chelsea-manager Antonio Conte planlegger å gjøre flere signeringer. Ifølge Daily Mirror er Ross Barkley fortsatt ønsket på Stamford Bridge. Everton-spilleren var også i sommer sterkt koblet, men Chelsea må vente seg hard konkurranse fra Tottenham.

Álvaro Morata har blitt en umiddelbar hit i Chelsea, men Conte trenger en reserve dersom spanjolen skulle bli skadet. Fernando Llorente glapp til Tottenham i august, og Conte skal ikke stole på den belgiske landslagsspissen Michy Batshuayi som sitt andrevalg. Derfor vurderer Chelsea nå å gå til innkjøp av Christian Benteke fra Crystal Palace eller Røde Stjerne-spiller Richmond Boakye.

Det tyske avisen Bild skriver at Chelsea også har kontaktet Hamburg angående den 17 år gamle angriperen Jann-Fiete Arp.

Juventus-spiller Alex Sandro står også fortsatt på ønskelisten til Conte, men manageren innser at det kan bli vanskelig å få tak i venstrebacken midt i sesongen, og derfor kan de heller prøve seg på brasilianeren når overgangsvinduet åpner i juli.

Det er ikke bare Chelsea som er på spissjakt, for Real Madrid er på utkikk etter Karim Benzemas erstatter, skriver Diario Gol, som mener Harry Kane er klubbens førstevalg.

The Sun melder at Manchester United frykter José Mourinho skal forsvinne til Paris Saint-Germain etter sesongen. Portugiseren har ved et par anledninger flørtet med det franske hovedstadslaget, og agenten Jorge Mendes har bekreftet at det har vært kontakt mellom partene.

Daily Mirror hevder imidlertid at Mourinho tenker på å forsterke stallen når overgangsvinduet åpner i januar. Barcelona-stopper Samuel Umtiti skal være et mål for klubben. Samtidig vil Barcelona gjøre et nytt forsøk på Philippe Coutinho, men Neymar prøver å overbevise Liverpool-stjernen om å velge Paris Saint-Germain i stedet.

Skulle Coutinho dra fra Liverpool, kan en annen søramerikaner komme inn dørene på Anfield. Lionel Messi sier i et intervju gjengitt av Diario Gol at Javier Mascherano kan returnere til klubben han forlot til fordel for Barcelona i august 2010.

Nabil Fekir har herjet i Ligue 1 for Lyon denne sesongen, og ifølge Metro er 24-åringen interessert i en overgang til Premier League. Arsenal er blant klubbene som har blitt nevnt, og London-klubben var i sommer i forhandlinger med Lyon. Det endte med at de kjøpte Alexandre Lacazette, som ikke har slått helt til etter gigantovergangen, men spillerens agent er ikke bekymret over manglende spilletid, skriver FourFourTwo.

En annen ettertraktet mann er Mauro Icardi, og nå skal Bayern München ha sluttet seg til dragkampen om Inter-spissen. Fra før kjemper Arsenal og Chelsea om argentinerens signatur, melder Don Balón.