RASER: Lionel Messi, her sammen med Sergio Agüero i Moskva, raser mot argentinske medier.
RASER: Lionel Messi, her sammen med Sergio Agüero i Moskva, raser mot argentinske medier. Foto: Kirill Kudryavtsev

Rasende Messi: – Det er helt respektløst!

Lionel Messi tordner mot argentinske medier. – Ren løgn, raser superstjernen om avisskriveriene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inters Mauro Icardi har bøttet inn elleve mål på tolv kamper for Inter i Serie A hittil denne sesongen, men var ikke med i Argentinas landslagstropp til vennskapskampen mot Russland denne uken.

Argentinske medier har hevdet at årsaken til at Icardi ikke får være med i landslagstroppen er det mye omtalte «trekantdramaet» mellom Inter-spissen, konen Wanda Nara og hennes eksmann Maxi López.

Wanda Nara dumpet Lopéz til fordel for den seks år yngre Icardi, og argentinske medier har spekulert i om at det har skadet samholdet på det argentinske landslaget.

Messi: – Det er ikke jeg som tar ut spillerne
Lionel Messi er en god venn med Maxi López og skal ha gitt sin støtte til ham i konflikten med Icardi.

Ifølge den argentinske avisen Olé skal Messi videre ha involvert seg i landslagsuttaket for å sørge for at Inters Icardi ikke får plass i troppen.

Men disse påstandene får Barcelona-stjernen til å rase. I et intervju med argentinske Olé hevder Messi at mediene farer med ren løgn.

– Det er ikke jeg som styrer det argentinske landslaget. Det påstås at jeg ikke vil ha Icardi her, men det er ikke jeg som bestemmer hvem som skal være med i troppen, sier Messi i intervjuet.

– Helt respektløst!
Før han fortsetter tiraden mot avisskriveriene i hjemlandet:

– Det her snakket om at visse argentinske storspillere bare er med i troppen fordi de er mine venner.... Det er helt respektløst og en ren løgn, tordner Messi videre fra Argentinas landslagsamling i Moskva.

Den offisielle begrunnelsen fra Argentinas landslagsledelse for at Mauro Icardi ikke er med i troppen til oppgjøret mot Russland er at angriperen har fått en føling med en skade.

Med sine elleve mål på tolv kamper ligger 24 år gamle Icardi på en foreløpig andreplass på toppscorerlisten i Serie A. Lazios Ciro Immobile topper listen med 14 fulltreffere på tolv kamper.