BLIR LAGKAMERATER IGJEN? Luis Súarez håper Coutinho ender opp i Barcelona.
BLIR LAGKAMERATER IGJEN? Luis Súarez håper Coutinho ender opp i Barcelona. Foto: Paul Ellis

Suárez: – Coutinho vil til Barcelona fordi han har ambisjoner

Den tidligere Liverpool-stjernen Luis Suárez håper at Philippe Coutinho snart kommer til Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Luis Suárez spilte sammen med Philippe Coutinho i Liverpool i sesongen 2013/2014, og håper nå på en gjenforening med den brasilianske superstjernen i Barcelona.

Barcelona forsøkte som kjent å kjøpe Coutinho gjennom hele sommerens overgangsvindu, men partene ble ikke enige om pris og playmakeren ble værende i Liverpool.

– Vil til Barcelona fordi han har ambisjoner
Den spanske storklubben har imidlertid ikke gitt opp håpet om å sikre seg Coutinho.

Barcelona vil ifølge Sky Sports News gjøre et nytt forsøk på å sikre seg brasilianeren så snart overgangsvinduet åpner igjen i januar.

VIL HA SUAREZ TIL BARCA: Luis Suárez.
VIL HA SUAREZ TIL BARCA: Luis Suárez. Foto: Josep Lago

Den tidligere Liverpool-stjernen Luis Suárez, som selv forlot Anfield til fordel for Camp Nou for rundt 700 millioner kroner sommeren 2014, håper å se Coutinho i Barcelona i nær fremtid.

– Selvsagt vil han (Coutinho) signere for Barcelona. Han er en spiller med ambisjoner og alle spillere med ambisjoner ønsker å spille for Barcelona, slår Suárez fast i et intervju gjengitt av Sky Sports News.

Uruguays landslagsstjerne mener Coutinho passer utmerket inn i Barcelona.

– Jeg kjenner ham både som person og som spiller, og har selv spilt med ham. Alle vet at han kan bidra. Han er en fotballspiller som allerede nå spiller på et høyt nivå, konstaterer Suárez.

– Han har hatt det svært tøft
Coutinho gikk glipp av Liverpools seks første kamper denne sesongen på grunn av spekulasjonene rundt den mulige overgangen til Barcelona.

Den katalanske klubben fikk avvist en rekke bud på 25-åringen, og valgte til slutt å trekke se gut av forhandlingene.

Suárez tror det må ha vært en tøff opplevelse for brasilianeren.

– Han var gjennom en svært tøff og komplisert periode, men som den profesjonelle han er så kom han tilbake og viste hvilken god spiller og de personlige kvaliterene han har, sier Suárez, og slår fast:

– Selv om han ønsket å forlate Liverpool, så fortsatte han å bidra og hjalp laget. Han viser hvor profesjonell han er, og at han ambisjoner om å ta et skritt videre i karrieren, mener Barcelonas spisstjerne.