I BEDRE TIDER: Antonio Conto og David Luiz tar hverandre i hånden etter å ha slått Manchester United 1-0 i FA-cupkvartfinalen i mars.
I BEDRE TIDER: Antonio Conto og David Luiz tar hverandre i hånden etter å ha slått Manchester United 1-0 i FA-cupkvartfinalen i mars. Foto: Glyn Kirk

Luiz tilbake på trening - konflikten med Conte skal ha begynt i september

Fremtiden fortsatt uviss for David Luiz.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Evening Standard er David Luiz tilbake på Chelsea-trening, men hans fremtid på Stamford Bridge er fremdeles uviss etter konflikten med manager Antonio Conte.

Luiz ble utelatt fra troppen da Manchester United ble slått 1-0 søndag, etter å ha stilt spørsmål ved Contes taktikk under 0-3-tapet mot Roma forrige uke.

– Konflikten begynte i september
Men det skal ikke ha vært første gang det var ondt blod mellom italieneren og brasilianeren.

Ifølge Evening Standard skal det ha vært en konflikt mellom de to også i september, og det var en frykt for at det skulle utvikle seg til en ny Diego Costa-saga.

Han havnet i klinsj med Conte etter å ha bedt om å få dra tre ganger, i tillegg til å stille spørsmål ved hans taktikk og treningsmetoder.

David Luiz var strålende da Chelsea ble seriemester forrige sesong, og får nå returnere til troppen om viser seg villig til å kjempe for plassen sin og viser riktig innstilling.

Å spille seg inn på laget trenger ikke å være en enkel jobb, etter imponerende innsats fra den 21 år gamle dansken Andreas Christensen mot Manchester United.

Etter oppgjøret mot United ville ikke Conte si noe om Luiz hadde en fremtid i Chelsea.

– Jeg vet ikke. Han må jobbe veldig hardt, ellers blir han på tribunen eller benken. Dette var bare en taktisk avgjørelse. Det er normalt. Dette kan skje med alle spillerne mine om jeg ser at de ikke er i form, sa Conte, ifølge Telegraph.