VRAKET: Frierne Simen Gjølberg Johansen, Anne Marie Smeland, Hanne Molde og Camilla Charlotte Langrusten Langhus.
VRAKET: Frierne Simen Gjølberg Johansen, Anne Marie Smeland, Hanne Molde og Camilla Charlotte Langrusten Langhus. Foto: Espen Solli/Geir Egil Skog/TV 2

Slik går det med Jakten-frierne som måtte reise hjem

Jeg slet med søvnen etterpå og har drømt mange drømmer, forteller frieren Hanne Molde til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bøndene i Jakten på kjærligheten har nå tatt sine endelige valg, og i mandagens episode måtte den siste frieren forlate gården til Jakten-bøndene Beatrice, Erik, Rolf og Ingvar.

– Tung og vanskelig dag

På gården til Rolf Gjølstad (63) i Vestby var det Anne Marie Smeland (65) som måtte reise hjem, da bonden til slutt valgte Kristin Erichsen (51).

UTSTEMT: Jakten-Rolf og Anne Marie Smeland på gården i Vestby. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
UTSTEMT: Jakten-Rolf og Anne Marie Smeland på gården i Vestby. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

– Det var greit å bli sendt hjem av Rolf for jeg passet ikke inn hos ham. Men det var en tung og vanskelig dag da jeg ble sendt hjem. Hadde det blitt meg som ble valgt hadde jeg følt at jeg var forpliktet til å forelske meg, sier Anne Marie.

Selv om Anne Marie ikke fant kjærligheten denne gang er hun nå klar for å treffe en mann og er klar for å begynne å date igjen.

– Jeg er klar og og håper at det finnes noen for meg der ute. Jeg må ha en mann som er reflektert og raus i tankegangen og flott å se på. Jeg har prøvd nettdating så kanskje jeg gjør det igjen. Jeg har barn som synes det er trist at jeg skal være alene, sier en kjærlighetsklar Anne Marie Smeland til TV 2.

Tro på kjærligheten

UTSTEMT: Ingvar Alstad og Hanne Molde på gården i Sparbu. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
UTSTEMT: Ingvar Alstad og Hanne Molde på gården i Sparbu. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

På gården til Ingvar Alstad (31) i Sparbu var det frieren Trine Merethe Maaø Sverkmo (24) som ble valgt og dermed måtte Hanne Molde (27) reise hjem. Hun har ikke truffet noen andre enda, men har fortsatt tro på kjærligheten, til tross for skuffelsen over å ha blitt sendt hjem.

– Jeg prøvde å være forberedt på at jeg kunne bli sendt hjem, men ble alikevel skuffet. Ingvar sa så fine ting om meg da vi datet, men så sitter du igjen uten egentlig å ha fått en forklaring. Jeg slet med søvnen etterpå og har drømt mange drømmer, forteller Hanne Molde til TV 2.

Hanne har valgt å vente til programmet viser at hun ble stemt ut før hun starter opp med datingen igjen.

– Kanskje det dukker opp en hyggelig fyr. Det har forløpig ikke vært noen tilbud men jeg har fått noen følgeforespørsler på Instagram. Jeg trengte en pause etter at opptakene av programmet var ferdig og finne ut hva jeg vil, sier Hanne Molde til TV 2.

– Hun var ei bra dame

Simen Gjølberg Johansen (23) var svært romantisk og kysset intenst med Beatrice Fjell (24) i skogen under en date. Det hjalp ikke og Simen måtte forlate gården i Lommedalen i Bærum.

– Det kjentes ikke bra og bli sendt hjem, men kom ikke som noe sjokk. Jeg syntes Beatrice var ei bra dame med bein i nesa, sier Simen til TV 2.

Simen ser på det som en god livserfaring og tar med seg mye lærdom og erfaringer etter Jakten på kjærligheten.

SENDT HJEM: Erik Grytnes sammen med frieren Camilla Charlotte på gården i Andebu. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
SENDT HJEM: Erik Grytnes sammen med frieren Camilla Charlotte på gården i Andebu. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

– Jeg hater egentlig å være foran et kamera og har blitt mer trygg på meg selv etter å ha vært med i programmet. Det var søsteren min som meldte meg på og hun dyttet meg ut av komfortsonen, avslutter Simen.

En bønn for kjærlighet

Hos bonden Erik Grytnes (38) falt valget på frieren Maria Bjørndal (35) og dermed måtte Camilla Charlotte Langrusten Langhus (38) reise hjem. Hun hadde på følelsen at det ville bli slik etter en date med Jakten-Erik.

– Jeg kjente dagen før da jeg hadde vært på en date med Erik, at det ikke ble meg. Jeg er kristen og ba om det, men kjente fra Gud at det ikke ble meg, sier Camilla Charlotte til TV 2.

Camilla Charlotte har ikke truffet noen og er singel. Men hun har ikke gitt opp troen på kjærligheten og er en erfaring rikere.

– Jeg har ikke datet noen siden jeg ble stemt ut. Tidligere forhold jeg har hatt har jeg møtt kjærester gjennom venner, så dette var en ny erfaring. Jeg er fortsatt singel og når jeg er på kurs og andre sosiale settinger så vil jeg være mer åpen, avslutter hun.

Her er årets Jakten-par:

Rolf Gjølstad (63) og Kristin Erichsen (51).
Rolf Gjølstad (63) og Kristin Erichsen (51). Foto: Geir Egil Skog/TV 2
Erik Grytnes (38) og Maria Bjørndal (35).
Erik Grytnes (38) og Maria Bjørndal (35). Foto: Geir Egil Skog/TV 2
Ingvar Alstad (31) og Trine Merethe Maaø Sverkmo (24).
Ingvar Alstad (31) og Trine Merethe Maaø Sverkmo (24). Foto: Geir Egil Skog/TV 2
Beatrice Fjell (24) og Fredrik Fjeld.
Beatrice Fjell (24) og Fredrik Fjeld. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.