Hegerberg med fire mål for Lyon i Kasakhstan

Ada Hegerberg fortsetter å imponere for Lyon. Onsdag scoret hun fire ganger da laget slo BIIK-Kazygurt med 7-0 i kvinnenes Mesterliga.

BØTTER INN MÅL: Ada Hegerberg. Foto: Roald, Berit

Den 22 år gamle norske fotballstjernen sendte det franske storlaget foran med 1-0 etter seks minutter med et utsøkt skudd fra 16 meter. Hun økte til 2-0 fra straffemerket etter 19 minutter. I annen omgang satte hun sitt tredje ved å gjøre 5-0 etter 74 minutter. Hun fastsatte resultatet til 7-0 med sitt fjerde mål for dagen i siste spilleminutt.

BIIK-Kazygurt, som er ubeseiret på 16 seriekamper denne sesongen, virket ikke helt holde samme nivå som Hegerberg og hennes venninner. Like før sidebytte gjorde Camille Abily 3-0 for det gjestende laget.

Tre minutter etter pause avsluttet Amel Majri et flott angrep med å gjøre 4-0. Så var det klart for Hegerberg på nytt drøye kvarteret før slutt, mens Eugénie Le Sommer satte det sjette målet kort etter.

Lyon er tittelforsvarer og kan ta hjem kvinnenes Mesterliga for tredje sesong på rad. Det har ingen klart tidligere. Laget har også ytterligere to Mesterliga-titler fra 2011 og 2012.

Returkampen neste onsdag blir trolig bare en formalitet på veien mot kvartfinale.