Fotballryktene: – Özils krav kan presse lagkameraten ut

Mesut Özil ønsker seg Jack Wilsheres nummer for å bli værende i Arsenal, mens Real Madrid kan snappe Manchester United-profil. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter sesongen går Mesut Özils kontrakt med Arsenal ut, og det er usikkert hva som skjer med tyskeren, som har vært koblet til Manchester United i høst. Ifølge avisen The Sun er det en fortsatt mulighet for Özil blir værende i London-klubben.

Se hvordan Mesut Özil briljerte mot Everton nylig i videovinduet øverst!

Özil har spilt med nummer elleve på ryggen siden han kom fra Real Madrid i august 2013, men nå ønsker han nummer ti for å bli værende i Arsenal. Det er bare ett problem: Jack Wilshere har allerede nummeret. Det er imidlertid usikkert hva som skjer med midtbanespilleren, for også han har en kontrakt som går ut neste år.

En av årsakene til at Özil ønsker nummerbyttet er at han bruker ti-tallet i sin merkevare. Wilshere har hatt nummeret siden Robin van Persie gikk til Manchester United i 2012, men det er høyst usikkert om Wilshere får ny avtale med Arsenal, og Özils ønske øker ikke sjansen. Da Wilshere var utlånt til Bournemouth forrige sesong, var drakt nummer ti ledig.

Manchester United kan også miste en av sine profiler gratis før neste sesong, for Juan Matas kontrakt går ut til sommeren. The Express melder at Real Madrid planlegger et meget overraskende fremstøt på spanjolen, som ikke var en del av 18-mannstroppen som tapte mot Chelsea søndag.

Mata er bare en av flere bosman-spillere Real Madrid vil hente. Den spanske storklubben har også Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera, Emre Can og Alexis Sánchez etter sesongen, skriver Daily Mirror.

Danny Ings har stort sett gått skadet siden han kom til Liverpool fra Burnley for drøyt to år siden. Denne uken scoret spissen fire mål og leverte to målgivende i en kamp for klubbens U23-lag, men veien til førstelaget er lang. Newcastle kan komme til å prøve å hente Ings når overgangsvinduet åpner, enten på lån eller en permanent overgang, uavhengig om klubbeier Mike Ashley har fått solgt klubben, skriver lokalavisen Newcastle Chronicle.

West Ham presenterte tirsdag David Moyes som Slaven Bilic erstatter, men skotten får neppe store summer å handle for i januar. Skal vi tro Daily Mirror, kan salg av ungguttene Reece Oxford og Josh Cullen bli aktuelt for å frigjøre penger til nye signeringer.

Frigjøre penger må også Paris Saint-Germain etter sommerens storhandler. Ángel Di María og Lucas Mora er begge til salgs for å få inn penger som skal gjøre at klubben kommer innenfor Det europeiske fotballforbundets (UEFA) reglement for finansiell fair play, skriver Daily Mail.

Det franske hovedstadslaget ønsker å hente inn José Mourinho som trener. Manchester United-manageren har åpenlyst flørtet med PSG, som tror Mourinho vil øke mulighetene for å beholde Neymar, melder Don Balón.

Tottenham forbereder et bud på rundt hundre millioner kroner for Besiktas' midtbanespiller Tolgay Arslan i januar, ifølge Fotomac.

L'Expression skriver at Leicester-spiller Islam Slimani vil bort fra klubben i januar. Crystal Palace og Rennes står begge klare til å ta imot spissen.

Southampton vil prøve å sikre seg Monaco-spiss Stevan Jovetic, melder Daily Mirror. Den skadeplagede 27-åringen har en fortid i Manchester City.