OMKOM: Roy Halladay omkom i en flyulykke tirsdag.
OMKOM: Roy Halladay omkom i en flyulykke tirsdag. Foto: Drew Hallowell

Tidligere baseball-stjerne (40) omkom i flyulykke

Roy Halladay omkom i en flyulykke i Mexicogulfen tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant ESPN.

Roy Halladay, som to ganger ble kåret til ligaens beste unge spiller i sin karriere, ga seg med baseball for fire år siden.

Pasco County sheriff-kontor bekrefter at et lite fly med Roy Halladay som pilot krasjet i Mexicogulfen tirsdag. Halladay omkom i ulykken. Han ble 40 år gammel.

Halladay fikk nylig pilotsertifikat for småfly og la tidligere denne måneden ut flere bilder på sosiale medier hvor han viste frem sitt nye småfly av typen ICON A5.

Det var dette flyet som var involvert i ulykken og funnet i Mexicogulften tirsdag.

– Vi er sønderknust etter den tragiske nyheten om at Roy Halladay er omkommet i et flykrasj, skriver MLB på sin offisielle Twitter-konto.

Halladay havnet åtte ganger på årets lag i MLB. I løpet av sin 16-årige karriere på toppnivå spilte han for Toronto Blue Jays og Philadelphia Phillies.

– Vi er knust over den tragiske nyheten om Roy Halladays alt for tidlige død. Det finnes ikke ord for å beskrive vår sorg, og hele Phillies-familien føler på tapet av en de mest respekterte personene som deltok i spillet. Våre tanker og kondolanser går til Brandy, Ryan og Braden, skriver Philadelphia Phillies i en pressemelding.