Beskjeden fra ledelsen Mourinho ikke vil like

José Mourinho har fått beskjed om at han må selge spillere før han får kjøpe nye.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lokalavisen Manchester Evening News rapporterte mandag at José Mourinho skal være svært misfornøyd med at Manchester United ikke er konkurransedyktige nok på overgangsmarkedet.

Avisen, som har snakket med Mourinhos agent Jorge Mendes, hevdet videre at portugiseren er overbevist om at Manchester United må være klar til å by like mye som PSG, City og de andre styrtrike klubbene i Europa for å være i stand til å konkurrere om de største troféene.

Nedslående beskjed fra ledelsen
Dagen derpå kom svaret fra ledelsen – og det er en tilbakemelding Mourinho garantert ikke kommer til å like.

ØNSKER BEDRE KONTOLL: United-direktør Ed Woodward ønsker bedre kontroll over kostnadene på Old Trafford.
ØNSKER BEDRE KONTOLL: United-direktør Ed Woodward ønsker bedre kontroll over kostnadene på Old Trafford. Foto: Jon Super

BBC melder at Manchester United-ledelsen har gitt José Mourinho beskjed om at han må selge spillere før han får midler til å kjøpe nye stjerner i januar.

Ledelsen på Old Trafford, med klubbdirektør Ed Woodward i spissen, ønsker bedre kontroll over kostnadene før Mourinho får sanksjonert nye spillerkjøp.

Manchester Uniteds siste økonomiske resultater, som ble sluppet i september, viser at klubbens lønnsutgifter hadde økt med 13,5 prosent til om lag 2,63 milliarder kroner årlig.

José Mourinho har ifølge BBC brukt totalt 2,95 milliarder kroner på seks store signeringer i løpet av sine to år i Manchester United.

Hentet Pogba for rekordsum
Forrige sesong hentet Mourinho blant annet Zlatan Ibrahimovic gratis fra PSG, mens de satte ny overgangsrekord da Paul Pogba ble hentet for 1,1 milliarder kroner totalt.

I sommer hentet han som kjent hentet som kjent Victor Lindelöf, Romelu Lukaku og Nemanja .

En av spillerne Mourinho trolig kommer til å kvitte seg med – om han innfrir kravet fra ledelsen om å selge før han får kjøpe – er Luke Shaw.

22-åringen har kun startet fire kamper i Premier League de siste 12 månedene og skal ha havnet på kant med manageren.

16 har forsvunnet siden Mourinho overtok
Hele 16 førstelagsspillere har forlatt Old Trafford siden Mourinho overtok som manager i mai 2016, men bare 160-millionerssalget av Memphis Depay og 220-millionerssalget av Morgan Schneiderlin ga klubben inntekter av betydning, skriver BBC.

Søndagens 0-1-tap mot Chelsea sørget for at Manchester United nå er åtte poeng bak ligaleder Manchester City.