Ronaldo med risikabelt veddemål med sine lagkamerater

Cristiano Ronaldo har inngått et risikabelt veddemål med medlemmer av Real Madrids kapteinteam.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo er på god vei til å tape et veddemål med noen av sine lagkamerater i Real Madrid, hevder The Daily Mirror – og siterer opplysninger i spanske aviser tirsdag.

Ronaldo skal nemlig ha veddet med to av sine lagkamerater i Real Madrid om at han kommer til å avslutte denne sesongen som toppscorer i La Liga.

Opplysningene om Ronaldos risikable veddemål ble kjent under radioprogrammet «Onda Cero» tidligere denne uken.

Kun ett mål på elleve kamper hittil
32-åringen skal ha inngått veddemålet med to medlemmer av Real Madrids kapteinsteam.

TUNG SESONG: Ronaldo har slitt med å score hittil i La Liga.
TUNG SESONG: Ronaldo har slitt med å score hittil i La Liga. Foto: Gabriel Bouys

I kapteinsteamet på Bernabeu finnes det fire medlemmer – Ronaldo selv, Sergio Ramos, Marcelo og Karim Benzema – men det er ikke kjent hvem av disse tre superstjernen skal ha inngått veddemålet med.

De skal ha veddet om penger, men hvor mye som ligger i potten er inntil videre også ukjent.

Ronaldo sprudlet for Real Madrid forrige sesong og bidro til at den spanske storklubben vant både Mesterligaen og La Liga.

Denne sesongen har det imidlertid gått trått for Ronaldo i La Liga.

Portugiseren har kun scoret ett mål på elleve kamper. Erkerival Lionel Messi topper toppscorerlisten med 12 mål på elleve kamper i ligaen.

Selv om det ser vanskelig ut for Ronaldo å vinne veddemålet om å bli La Ligas toppscorer, har han fremdeles 27 kamper på å klare bragden på.

La Liga-ekspert: – Det kan snu veldig fort
La Liga-ekspert Guillem Balague mener Ronaldo må finne tilbake til humøret på banen igjen.

– For Ronaldos del så har han kun scoret ett mål etter 48 skudd på mål totalt denne sesongen i La Liga. I den forrige kampen leverte han assist til Iscos tredje mål, men det gjorde ham ikke særlig glad. Ronaldo feiret ikke scoringen, og så ut som han hadde bommet på nok en målsjanse, skriver Guillem Balague i sin spalte hos Sky Sports News.

– Det er interessant å se at Ronaldo er inne i sin minst effektive periode i Real Madrid-karrieren. Det ser ut som han er for utålmodig med sine avslutninger og mangler litt selvtillit. Men dette kan snu veldig, veldig fort, poengterer spanjolen.