SVARER PÅ NAKENBILDENE: Her er Sia Furler fotografert på en teaterpremiere i New York i desember 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB scanpix
SVARER PÅ NAKENBILDENE: Her er Sia Furler fotografert på en teaterpremiere i New York i desember 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB scanpix

Delte nakenbilde av seg selv for å stoppe salget av paparazzi-bilder

Popstjernen Sia Furler (41) kom paparazzi-fotografene i forkjøpet da hun fikk vite at det sirkulerte nakenbilder av henne til salgs.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sia Furler (41) er kjent for å ikke vise ansiktet sitt på scenen og under offentlige opptredener, så mange fans ble nok overrasket over bildet hun delte på sin Twitter-konto mandag.

Den australske sangeren og låtskriveren sto opp for seg selv da noen prøvde å selge nakenbilder av henne.

Det gjorde hun ved å selv dele et av bildene, som viser henne naken bakfra, på Twitter, skriver People.

«Noen prøver tydeligvis å selge nakenbilder av meg til mine fans. Spar pengene dine, her er det gratis. Det er jul hver dag», skriver Sia til bildet på Twitter.

Julehilsenen referer til Sias kommende julealbum «Everyday Is Christmas», som utgis senere denne måneden.

Paparazzi-bilde

Flere kjendiser har fått sine nakenbilder spredd for salg etter at deres telefoner har blitt hacket, men ifølge People skal ikke dette være tilfellet hos Sia.

Det kan se ut som om bildet har blitt tatt av en paparazzi-fotograf uten at hun var klar over det, skriver det amerikanske magasinet.

Bildet som Sia delte, har et vannmerke som viser at det tilhører det amerikanske bildebyrået FameFlyNet, som selger kjendisbilder. Men det er uvisst om det er dette byrået som prøvde å selge bildene, skriver The Guardian.

Sia eller hennes management har foreløpig ikke kommentert saken.

Privat

Fansen hyller nå den australske artisten for måten hun taklet spredningen av nakenbildene.

«Du er fantastisk», skriver en fan på Twitter.

«Jeg elsker deg, Sia. Ikke la deg skremme», skriver en annen fan.

Sia står bak store hits som «Chandelier» og «Cheap Thrills», og hun har skrevet hitlåter for artister som Beyoncé, Rihanna og Katy Perry.

Gjennom hele sin karrière har hun vært svært privat, og på scenen, på den røde løperen og i musikkvideoer skjuler hun ofte ansiktet sitt.