Moyes blir ny West Ham-manager

Det bekreftet klubben tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Trevor Morleys reaksjon på Moyes' introduksjonsvideo i programmet Premier Leaks i vinduet øverst!

Tirsdag bekreftet West Ham at David Moyes blir klubbens nye manager.

Moyes har tidligere vært manager i Preston, Everton, Manchester United, Real Sociedad og Sunderland.

Skotten har vært arbeidsledig etter at han skilte lag med Sunderland etter nedrykket fra Premier League i sommer.

– Vi trenger en med erfaring, kjennskap til Premier League og spillerne i ligaen, og vi mener David er den rette mannen til å snu ting og få det beste ut av spillerne i klubben. Han vil ta med seg ferske ideer, organisering og entusiasme, sier styreformann David Sullivan til klubbens egne hjemmesider.

Dette er første gang Sullivan og medformann David Gold har ansatt en manager på et annet tidspunkt enn om sommeren, noe som også påpekes i uttalelsen.

– Dette er en unik posisjon for David Gold og meg selv. Det er første gang i løpet av neste åtte år i West Ham at vi har ansatt en ny manager i løpet av sesongen, sier han.

Moyes' tid i Manchester United, Real Sociedad og Sunderland nevnes ikke når klubbens nye manager roses.

– Han beviste med Everton at han har enorme kvaliteter, og vi føler at West Ham er en klubb som vil gi David plattformen til å vise de kvalitetene igjen, sier Sullivan.

Ansettelsen av skotten har ikke utelukkende blitt møtt av positivitet fra klubbens supportere, noe Moyes selv også er klar over.

– Jeg ser virkelig fram til å møte supporterne og være på stadion med dem. Jeg ser fram til å se dem støtte laget og også mitt lag. Vi trenger støtten, vi trenger alle med oss. Vi har en stor oppgave foran oss, men jeg er sikker på at om vi står samlet så kan vi få resultatene som er nødvendige fra nå og til slutten av sesongen, sier West Hams nye manager i en uttalelse publisert i en video via klubbens Twitter-konto.

Se Trevor Morleys reaksjon på Moyes' introduksjonsvideo i programmet Premier Leaks i vinduet øverst!

David Moyes tar over et West Ham-lag på nedrykksplass i Premier League. Hans første kamp i sjefstolen vil bli den TV 2 Premium-sendte kampen mot Watford søndag 19. november.

TV 2s Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller synes ikke Moyes-ansettelsen er en spesielt god idé.

– Da går de i mye av den samme retningen som de gjorde med Bilic. De får en manager som er begrenset taktisk, avhengig av innsats og at spillerne tror på det han tror på. Jeg skulle ønske de gikk for et mer spennende og interessant navn, uten at det er lett å få til i en fei. David Moyes har jeg ikke troen på, for å være ærlig.