Son fikset biffen for Tottenham

Tottenham var spake, men en herlig scoring av Heung-min Son sørget for tre viktige poeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-Crystal Palace 1-0

Tottenham gjorde alt annet enn å imponere mot tabelljumbo Crystal Palace, men en scoring av Heung-min Son i den andre omgangen sørget for tre poeng for de liljehvite hjemme på Wembley.

Skapte historie
Scoringen var Sons nummer 20 i ligaen og gjør han til tidenes mestscorende koreaner i Premier League med ett mer en tidligere Manchester United-spiller Ji-Sung Park.

– En heldig seier, sier TV 2s Premier League-ekspert Petter Myhre.

– I dag hadde Palace uflaks. De skapte så mye at de hadde fortjent å få med seg i alle fall ett poeng.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Kampen stod i sterk kontrast til den som ble spilt onsdag på samme stadion. Da ble Real Madrid utklasset av et gnistrende Spurs.

– Vi visste at det skulle bli vanskelig pga. midtukekampen. Vi manglet mange spillere også, sier Eric Dier.

– Det er ikke noen poeng å slå Real Madrid på onsdag om du ikke kan vinne mot Crystal Palace.

«Gazza» reddet Spurs
Tottenham skal prise seg lykkelig over at Son dukket opp med scoringen og at man hadde en keeper i storslag. For Spurs var spake i store perioder av kampen uten Dele Alli, Toby Alderweireld og Hugo Lloris i startoppstillingen.

Med både Lloris og Michel Vorm ute med skade var det duket for debut for tredjekeeper Paulo Gazzaniga. Den 25-årige argentineren viste at han har noe å fare med.

Palace produserte det som var av sjanser tidlig i kampen, men Gazzaniga stoppet forsøkene til både Scott Dann, Andros Townsend og Luka Milivojevic med strålende redninger.

Sisteskansen holdt imidlertid på å rote det fullstendig til da han kom på halvdistanse og ble rundet av Wilfried Zaha, men Palace-kanten maktet ikke å sette ballen i det åpne målet.

Son: – Fortjent
Tottenham produserte noen få farligheter mot slutten av kampen da Crystal Palace måtte ta større risiko fremover på banen. Det resulterte likevel ikke i scoringer.

– Vi fortjente å vinne kampen. Det er strålende å få tre poeng før landslagspausen, og vi kommer til å nye resten av kampene denne ettermiddagen, sier matchvinner Son.

1-0-seieren var viktig for Tottenham på en søndag der topplagene møter hverandre innbyrdes. Arsenal gjester Manchester City, mens Chelsea får besøk av Manchester United.