David Moyes blir gjerne manager i West Ham om de sparker Slaven Bilic.
David Moyes blir gjerne manager i West Ham om de sparker Slaven Bilic. Foto: Lindsey Parnaby

Fotballryktene: Moyes tar gjerne over denne klubben

Slaven Bilic er under press som West Ham.manager, mens David Moyes lurer i kulissene. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slaven Bilic ledet West Ham til et 1-4-tap for Liverpool lørdag. Det har ført til rapporter om at han vil bli spraket i nærmeste fremtid.

En aktuell erstatter er David Moyes, som etter en god jobb I Everton ikke gjorde det like bra i Manchester United, Real Sociedad eller Sunderland.

– Jeg har ikke hatt kontakt med West Ham, men dersom den jobben blir ledig, er jeg interessert, sa han på Sky Sports søndag.

«Gi meg 30 millioner kroner mer i lønn per år, hvis ikke signerer jeg ikke en ny Manchester United-kontrakt». Det er kravet José Mourinho kommer med klubbens ledelse, ifølge Mirror. Portugiseren har allerede en lønn på over 120 millioner kroner i året, men føler han fortjener litt bedre betalt.

Mirror skriver også at Alexis Sánchez har bestemt seg for hvilken klubb han vil dra til i januar. Bayern München, Manchester City og PSG er alle nevnt.

– Jeg tror Sánchez har bestemt seg for hvilken klubb han vil slutte seg til, så jeg går ut fra at døren blir lukket i januar, sier Bayern München-president Karl-Heinz Rumenigge.

Leon Goretzka er ferdig i Schalke 04 når kontrakten går ut etter sesongen. 22-åringen er ettertraktet av flere storklubber, blant dem Barcelona. Flere aviser hevder at midtbanespilleren har bestemt seg for en overgang til katalanerne, men Mirror skriver at både Arsenal og Tottenham har kastet seg inn i kampen om den tyske landslagsspilleren.

Daily Star skriver at Pep Guardiola vil belønne den 32-årige midtbanespiller Fernandinho med en ny ettårskontrakt. Guardiola er en stor fan av brasilianeren.

The Sun skriver at Real Betis ønsker å gjøre et nytt forsøk på å hente Arsenals Jack Wilshere i januar. La Liga-klubben forsøkte å signere midtbanespilleren i sommer, men fikk nei.

Ifølge Diario Gol har Real Madrid fremdeles et håp om å signere Neymar. Den spanske hovedstadsklubben var også veldig interessert i brasilianeren før han kom til Europa og signerte for Barcelona.

Samme avis skriver at Lionel Messi har sendt en WhatsApp-melding til Sergio Agüero der han har bedt landsmannen om ikke å signere for Real Madrid neste sommer.

Romas sportsdirektør Monchi sier at Leicester forhindret Riyad Mahrez i å forlate klubben i sommer, til tross for at den offensive midtbanespilleren selv ønsket det. Det sier han i et intervjue med Gazzetta dello Sport. Både Barcelona og Roma var klare til å hente Mahrez i sommer.