Ny smell for Oilers

Stavanger Oilers får det ikke til å stemme i eliteserien ishockey. Lørdag ble det 2-3-tap etter forlengning hjemme mot Lørenskog

Se sammendrag øverst

Stavanger-laget har ikke hatt noen god åpning på sesongen og lå på sjuendeplass før lørdagens kamp.

Lørdag gikk laget mot 2-1-seier etter ordinær spilletid, men veteran Mats Trygg sikret spilleforlenging da han utlignet til 2-2 drøyt seks minutter før de 60 minuttene var omme.

I forlengingen ble David Friedmann helten for Lørenskog da han fikk pucken servert på tvers og satte den i nettet. Poengene og seieren er sårt tiltrengt for Lørenskog-laget som lå nest sist før kampen. Etter seieren tar laget seg forbi Stjernen, mens Stavanger må nøye seg med ett poeng.

Salsten-scoring

Magnus Hoff ga vertene ledelsen etter knappe fem minutter av første periode, men Lørenskog slo tilbake med Zach Hamil like før periodeslutt.

Midtperioden forløp seg uten scoringer, men to minutter ut i siste periode satte Eirik Salsten inn 2-1 etter at han gikk fra blålinjen og satte pucken i nettet.

Lørenskog slo imidlertid tilbake og snudde kampen og er nå kun to poeng bak Stavanger-laget som ligger på sjuendeplass med 19 poeng.

Vålerenga klatret

I Kongsvinger tok Vålerenga en oppskriftsmessig seier da laget vant 4-2.

Etter en målløs førsteperiode satte Tobias Lindström, Colin Olsen og Axel Eidstedt inn hvert sitt mål i midtperioden og sørget for 3-0-ledelse før de 20 siste minuttene.

Innlandsridderne skapte spenning i kampen med scoringer fra Trevor Fleurent og Ryan Cole tidlig i tredje periode, men Fabian Gunnarsson satte den endelige spikeren i kista med sin 4-2-scoring etter 47 minutter og 55 sekunder.

Vålerenga klatrer med det til femteplass på tabellen med 23 poeng, mens Kongsvinger fortsatt er sist med lagets tolv poeng.