UTSTEMT: Jorun Stiansen og dansepartner Fredric Brunberg røk ut av kvartfinalen med deres engelske vals. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
UTSTEMT: Jorun Stiansen og dansepartner Fredric Brunberg røk ut av kvartfinalen med deres engelske vals. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Jorun Stiansen ute av Skal vi danse

Jorun Stiansen trakk det korteste strået og røk ut av Skal vi danse-kvartfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble Jorun Stiansen (33) og dansepartner Fredrik Brunberg som måtte forlate dansesirkuset på TV 2 denne lørdagen.

– Jeg er dritstolt

Etter en spennende danseduell med Cengiz Al, var det slutt i kvartfinalen. Deres siste dans i duellen ble derfor en avskjedsvals.

– Jeg må få lov og si at jeg ikke har gjort en dritt på tv på 8 år, også kommer tilbake og havner på en fjerde plass, jeg er dritstolt! Takk Fredrik og alle sammen som har stemt meg frem til en fjerdeplass, sa Jorun etter at hun røk ut av Skal vi danse.

Hold deg oppdatert: Følg Skal vi danse-universet gjennom hele uken her.

Dommerne tok over

I kveldens kvartfinale tok dommerne over den kreative kontrollen for hvert sitt par og bestemte kostyme, koreografi og musikk.

– Aldri har kvaliteten på dansen vært høyere, sa en imponert programleder Katrine Moholt.

Hvert av de fire gjenværende parene fikk tildelt hver sin dommer som ikke bare var med i dansenummeret; dommerne skulle også bedømme hverandre.

Sexy dommere og rørende sang

Grunde og Ewa danset sammen med Egor Filipenko og Tore Petterson syntes dommerkollegaen var veldig sexy under dansen. Cengiz og Mai danset med Trine Dehli Cleve som innrømmet at hun var veldig nervøs.

– Jeg har hatt det jævlig i hele dag, fortalte hun om dansen.

Helene Olafsen danset med Merethe Lingjærde til Michael Jackson klassikeren «Smooth Criminal» og Skal vi danse-dommeren fikk skryt av at hun var svært sexy på dansegulvet.

Jorun Stiansen danset til sang av dommer Tore Petterson. Det ble en rørende dans og sang-opptreden.

Alle de forskjellige dommer-dansene fikk toppscore med 30 poeng.

Høyeste score

Det var Grunde Myhrer (21) som imponerte dommerne mest med den individuelle dansen i kveld. Han og dansepartner Ewa Trela fikk 39 poeng for deres cha cha cha.

De tre parene som danser semifinale neste lørdag er Grunde Myhrer og Ewa Trela, Helene Olafsen og Jørgen Nilsen og Cengiz Al og Mai Mentzoni.

Se resten av dansene fra kveldens sending her!

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdager klokken 19.30. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.