Historiske Crouch reddet poeng

Peter Crouch satte to Premier League-rekorder da han stanget inn 2-2 mot Leicester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stoke-Leicester 2-2

Fra benken ble Peter Crouch (36) redningsmann for Stoke hjemme mot Leicester.

Historisk ettermiddag
2-2-scoringen drøyt kvarteret før full tid sørget for at vertene fikk med seg ett poeng, men det var ikke bare scoringslisten Crouch satte navnet sitt på.

Da den høyreiste spissen entret gresset som innbytter med 20 minutter igjen, satte han samtidig en Premier League-rekord. Med 142 kamper som innbytter tangerer 36-åringen rekorden til Shola Ameobi.

Scoringen var også hans 43. liga-fulltreffer for Stoke. Crouch tangerer med Jonathan Walters som klubbens mestscorende i Premier League.

Og ikke nok med det. Dette var Crouch 15. scoring i Premier League som innbytter. Kun Jermaine Defoe (23), Ole Gunnar Solskjær (17) og Nwankwo Kanu (17) har scoret flere mål som innbytter.

– Det ville vært fint å starte en kamp og score mål, det er bare sånn det er for meg. Jeg ønsker å gjøre en forskjell, og forhåpentligvis kan jeg starte noen kamper, sier Crouch etter sitt tredje Premier League-mål for sesongen, alle som innbytter.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Fartsfylt kamp
På papiret kunne det se ut som at det ville bli en målfattig kamp, men spillerne ville det annerledes.

Det skal riktig nok sies at det mest spennende som skjedde i de første 25 minuttene var et dommerbytte. Pipeblåser Bobby Madley pådro seg en skade og måtte gi ansvaret videre til fjerdedommer Jon Moss.

Men derfra og ut tok det mer fyr. Vicente Iborra hamret inn 1-0-ledelse for Leicester da halvtimen var passert, før Xherdan Shaqiri utlignet etter en lekker frispilling av Eric Maxim Choupo-Moting.

Timen var passert da Riyad Mahrez viste sin klasse med en vakker scoring. Så steg Crouch frem og sørget for 2-2 og ett poeng til begge lagene.

Statistikken i saken er hentet fra Gracenote.