Jentene gjorde storeslem – fire gutter ute av The Voice

Jentene gikk av med seieren i kveldens The Voice.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som sist fredag var det kun halvparten av kveldens åtte deltakere som gikk videre i konkurransen. Mentorene har mistet all makt, og utfallet ble utelukkende bestemt av seerne.

De fire som skal synge på nok en liveopptreden neste fredag er Agnes Stock (23) (Team Lene), Andrea Santiago Stønjum (16) (Team Yosef), Ingeborg Walther (18) (Team Morten) og Elise Nærø (29) (Team Martin).

– Følte meg trygg

Ingeborg Walther jubler over å ha gått videre, men er lei seg for at en god kompis må reise hjem.

– Jeg er så glad og takknemlig for å få gjøre dette en uke til, men samtidig er jeg ordentlig trist for at Knut må reise hjem. Vi har hatt det så gøy, og det har vært så trygt å ha han her, sier Walther like etter sending.

For Olaves Fiskum (29), Jeremaya John (32), Knut Kippersrud Nesdal (26), Magnus Bokn (23) var dette siste stopp på The Voice-reisen.

Mentor Lene Marlin understreker likevel at gutta må være stolte av det de har fått til.

– Kvaliteten på det som ble levert i dag var helt vanvittig bra. Først og fremst skal dere som gikk videre være utrolig glade og stolte, men også de som gikk ut i dag har all grunn til å være superfornøyde, sier Marlin.

Én mindre hver uke

Neste uke får vi et gjensyn med de fire som gikk videre i kveldens sending, samt Malin Joneid Ellefsen (23), Sebastian James Hekneby (27), Thomas Løseth (29) og August Dahl (21) som ble stemt frem av seerne forrige fredag.

Fire fredager fremover vil deltakerne bli én mindre for hver gang. I finalen lørdag 9. desember kjemper til slutt fire deltakere om å bli vinneren av The Voice 2017 og tittelen «Norges beste stemme».

Se The Voice live fredager klokken 20.00 på TV 2. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.