Oslo  20160817.
Skiskytter Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo onsdag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20160817. Skiskytter Emil Hegle Svendsen og kjæresten Samantha Skogrand på den røde løperen før lanseringen av kleskolleksjon Kygo Life på Taket på Steen og Strøm i Oslo onsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Emil Hegle Svendsen (32) og Samantha Skogrand (28) utsetter bryllupet

Emil Hegle Svendsen utsetter bryllupet for å fokusere alt på OL i Pyeongchang i februar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To dager før jul i fjor ble det kjent at skiskytteresset Emil Hegle Svendsen (32) hadde gått ned på kne og fått ja fra sin samboer Samantha Skogrand (28).

Bryllupet skulle etter planen være i sommer, men er nå utsatt.

– Vi hadde satt en dato til sommeren, men vi har nå valgt å utsette det for at jeg skulle få ro til å forberede meg frem mot OL og fokusere 100 prosent på nettopp dét. Nå er det utsatt til 2019, sier Emil Hegle Svendsen til VG.

Det er også andre grunner til utsettelsen, men det ønsker ikke skiskytteren å si noe om. Det han derimot understreker er at han stortrives med å være forlovet.

– Takk, det går bra. Det er deilig å være forlovet. Jeg har hørt at det er etter at man gifter seg at problemene begynner, sier skiskytterveteranen lattermildt til avisen.

Emil Hegle Svendsen har i en årrekke vært en av våre beste skiskyttere, og kan vise til fire OL-gull og tolv VM-gull.

Samantha Skogrand har tidligere vært sportsanker i TV 2, samt jobbet som journalist i flere redaksjoner. I sommer meldte hun overgang til Radio Norge hvor er en del av Morgenklubben.