LAST CALL: Øistein Eriksen gir seg som sjef for mobilselskapet.
LAST CALL: Øistein Eriksen gir seg som sjef for mobilselskapet. Foto: OneCall

Nå slutter OneCall-sjefen

Øistein Eriksen startet OneCall hjemme på kjøkkenbordet, men nå trer han til side.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du har garantert sett han i en av selskapets mange reklamefilmer på TV, men snart er det slutt. Nå trer nemlig Øistein Eriksen til side som leder for mobilselskapene OneCall og MyCall.

Dette skriver Telia, som eier OneCall, i en pressemelding.

– Øistein sin «track-record» taler for seg selv. Han har bygget opp OneCall fra bunnen av og gjort det til Norges tredje største mobiloperatør, sier leder for privatmarkedet i Telia Norge, Kjersti Jamne, i pressemeldingen.

Endringen trer ikke i kraft før en ny leder er på plass, og OneCall-profilen vil være tilgjengelig for Telia Norge frem til 30. juni 2018.

OneCall ble startet hjemme på kjøkkkenbordet til Eriksen i Asker i 2004, med blant annet datteren som kundemottaker, skriver Telia i pressemeldingen. Siden den gang har selskapet fått hele 400.000 kunder og en milliardomsetning.

– Jeg vet det er en klisjé, men alle eventyr har en slutt. Planen var å ta rotta på dyre kontantkort og selge meg ut etter to år, men heldigvis gikk det ikke etter planen, sier Øistein Eriksen.

– Eventyret tar heller ikke slutt med meg, og jeg er trygg på at OneCall og MyCall vil forbli og videreutvikle sine sterke posisjoner i det norske mobilmarkedet. Det har vært et privilegium å lede så mange flotte og utrolig dyktige folk, og jeg er enormt stolt av det vi har fått til sammen over årene. Jeg vil takke alle, for både samarbeidet og innsatsen de hver dag gjør for OneCall og MyCall, og ikke minst vil jeg takke alle våre fantastiske kunder som har vært med oss på reisen, legger han til.

Eriksen har hatt gode dager som mobilgründer. Han står oppført med en inntekt på 3,7 millioner i 2016 og hadde året før en skattbar inntekt på hele 6,5 millioner kroner.