HET: 22-årignen Leon Goretzka forlater trolig Schalke 04 etter sesongen. Både Barcelona og Liverpool ønsker seg midtbanespilleren.
HET: 22-årignen Leon Goretzka forlater trolig Schalke 04 etter sesongen. Både Barcelona og Liverpool ønsker seg midtbanespilleren. Foto: Michael Probst

Fotballryktene: – Bundesliga-profil kobles til Liverpool

Mens Real Madrid vil erstatte Zinedine Zidane med Premier League-manager. Få dagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mauricio Pochettino og Tottenham utklasset Real Madrid på Wembley i Mesterligaen onsdag. Nå skriver Daily Mail at den spanske giganten har gjort Spurs-manageren til deres førstevalg til å erstatte stadig mer pressede Zinedine Zidane ved sesongslutt.

Vi holder oss på managerfronten. Til tross for at britisk presse i går meldte at Antonio Conte har støtte fra Chelsea-ledelsen, skriver spanske Marca nå at eier Roman Abramovitsj allerede har bestemt seg for å sparke ham.

The Sun skriver at Luke Shaw har fått en åpning av José Mourinho til å forlate Manchester United i januar. Mirror melder samtidig at en retur til Southampton kan være en mulighet. Ryktene er at Saints trenger en erstatter ettersom Ryan Bertrand kobles til Manchester City.

ESPN melder at Wolfsburg ønsker å gjøre låneavtalen med Liverpool-spiss Divock Origi permanent. Belgieren har scoret tre mål på seks kamper i Bundesliga.

Schalke-stjernen Leon Goretzka er på vei bort fra klubben. Kontrakten med Bundesliga-klubben går ut til sommeren, og det ser ikke ut til at avtalen blir forlenget. Barcelona skal være godt plassert i kampen om den tyske landslagsspilleren, men Mirror skriver også at Liverpool ønsker å erstatte Emre Can med Goretzka.

Chelsea-speidere har fulgt godt med på Richmond Boakye som spiller for Røde Stjerne. Ifølge London Evening Standard er Chelsea lystne på å hente ham allerede i januar. Spissen er 24 år gammel og står med 18 scoringer denne sesongen.

Ifølge Goal.com har Besiktas-president Fikret Orman gitt klar beskjed til Premier League-klubbene som er interesserte i Cenk Tosun om at spissen ikke kommer til å bli billig å hente.