– Zuccarello ville bokstavelig talt slåss mot en bjørn

New York Rangers avgjorde kampen mot Tampa Bay Lightning på overtid og sikret dermed sin femte seier så langt i NHL-sesongen natt til fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1 minutt og 19 sekunder på overtid tok J.T. Miller seieren hjem for New York-laget med en scoring og kampen endte 1-2 i Rangers' favør.

Rangers scoret i 1. periode på Amalie Arena i Tampa ved Chris Kreider i det 18. minutt. Tampa Bay Lightning utlignet ved Yanni Gourde i det 11. minutt i 2. periode. Rangers hadde 35 skudd på mål mot Tampas 28.

Dette var lagets andre seier på rad etter at de tirsdag slo Vegas Golden Knights 6-4 på hjemmebane i Madison Square Garden.

Mats Zuccarello var noe over 18 minutter på isen, men kunne denne gangen verken skilte med scoringer eller noen assist slik som i kampen mot Knights.

Nordmannen står med tre mål og sju assist så langt i høst. Men etter kampen snakkes det ikke om assist eller scoringer for Zucca. Mot slutten av den første perioden kastet nemlig nordmannen hanskene og tok opp slåsskampen mot svenske Victor Hedman. Nordmannen, som er 177 centimeter høy og veier 81 kilo, viste ingen frykt i kampen mot den 198 centimeter høye og 101 kilo tunge svensken.

– Zuccarello ville bokstavelig talt slåss mot en bjørn, tvitret NHL-skribent Sean Hartnett.

Dette var New York Rangers' femte seier hittil i sesongen. Laget har til nå spilt 14 kamper.