Everton-spiller lå livløs på bakken etter grusom smell

Cuco Martina båret av banen like før pause mot Lyon etter stygt fall.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Everton er ute av Europaligaen etter å ha tapt 0-3 for Lyon. Det sto målløst til pause, men mål av Bertrand Traoré, Houssem Aouar og Memphis Depay sørget for en at den fryktelige høsten forsetter for Everton.

Se skaden og scoringene fra kampen i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Det er imidlertid Cuco Martina de fleste kommer til å snakke om, for forsvarsspilleren ble båret av banen etter en hodeduell mot Lyon-angriper Maxwel Cornet i det 36. spilleminutt.

Everton skriver på Twitter kort tid etter kampslutt at Martina er fraktet til sykehus for observasjoner gjennom natten.

Evertons midlertidige manager David Unsworth sier ifølge BBC at Martina klaget på smerter i nakken, og at han er på sykehuset for undersøkelser.

Martina kom høyt, mens Lyon-angriperen trakk seg noe. Det gjorde at Cornet tok noe av farten til Martina, som likevel landet stygt på rygg- og nakkepartiet.

Cornet undersøkte umiddelbart om det sto bra til med Everton-forsvareren, og det var en rolig stemning blant spillerne på banen.

Medisinsk personell brukte flere minutter på å få på nakkekrage på Everton-spilleren og legge ham over på en båre, før en bil kjørte Martina av banen.

Den tidligere Twente- og Southampton-spilleren fikk applaus fra begge lags supportere da han ble båret av banen.

Muhamed Besic kom inn for Martina. Lyon har vært nærmest scoring før pause, men det står 0-0 ved starten av andre omgang. Everton må vinne for fortsatt å ha mulighet til å ta seg videre fra Europaliga-gruppespillet.

Morgan Schneiderlin fikk sitt andre gule kort og ble utvist ti minutter før full tid.