Beatrice får sitt første Jakten-kyss

Det ble romantisk på skogstur med frieren Simen Gjølberg Johansen (24). Sniktitt på episode 9 her!

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten tar bonden Beatrice Fjell (24) med seg frieren Simen Gjølberg Johansen på en date i skogen som ender med et romantisk øyeblikk.

Kyssing i skogen

Etter at de to har tatt et bad i et idyllisk tjern i skogen, blir det god stemning og det hele ender med et kyss.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

– Det var en veldig hyggelig date med Simen i skogen. Praten gikk ganske så lett og det var fint å få litt tid med han alene. Ett kyss sier mye om kjemien stemmer eller ikke, så det var fint å få kjenne litt på det, sier Beatrice til TV 2.

– Mer enn vennskap

Simen tok daten med Beatrice som en mulighet til å kjenne på om det er mer enn vennskap mellom de to.

– Det å få litt alenetid med Beatrice var ganske viktig. Hele situasjonen med andre friere blir veldig unaturlig. Så det å kunne prate sammen og få kjent litt på om det kan være noe mer enn bare vennskap, var viktig for min del, sier Simen til TV 2.

VALGETS KVAL: Jakten Beatrice har to friere igen på gården, Simen Gjølberg Johansen og Fredrik Fjeld. Foto: Espen Solli/TV 2
VALGETS KVAL: Jakten Beatrice har to friere igen på gården, Simen Gjølberg Johansen og Fredrik Fjeld. Foto: Espen Solli/TV 2

– To fantastiske karer

Det begynner å tilspisse seg hjemme på gården til Beatrice, som står igjen med frierne Simen og Fredrik Fjeld. Men humoren sitter allikevel løst, og det hjelper også på at følelsen hennes er god.

– Vi tre sammen har det veldig gøy. Vi har lik humor og praten går veldig fint. Derfor er det ikke vanskelig å sjonglere mellom de to. Jeg føler at jeg klarer å gi like mye oppmerksomhet til dem begge. Det er deilig å kjenne på at jeg har to fantastiske karer igjen på gården, avslutter Beatrice.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandag klokken 20.00. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.