KAN VÆRE TAPT: Charly Musonda har ikke fått tillit av Antonio Conte. Nå lusker Arsenal i buskene.
KAN VÆRE TAPT: Charly Musonda har ikke fått tillit av Antonio Conte. Nå lusker Arsenal i buskene. Foto: Tony O'brien

Fotballryktene: – Arsenal vil hente Chelsea-spiller

Mens Antonio Conte får støtte fra klubbledelsen. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mirror skriver at Antonio Conte ikke står i fare for å miste jobben som Chelsea-manager i kjølvannet av 0-3-ydmykelsen i Roma. Ledelsen skal ha forståelse for at Conte sliter med skader på sentrale spillere, samtidig som flere spillere har brukt tid på å finne formen etter skadeavrekk og tilvenning til ligaen.

Charly Musonda har fått noe spilletid i Chelsea denne sesongen, men det spørs om man noen gang får det produktet man drømmer om av 21-åringen. Musonda har også via sosiale medier vist sin frustrasjon med manglende spilletid. Nå skriver Foot Mercato at belgieren kan være på vei bort fra Chelsea. Rivalen Arsenal skal nemlig være interessert i å hente den offensive midtbanespilleren, som angivelig skal være lysten på å flytte på seg.

Paza Deportivo skriver ifølge Mirror at José Mourinho vil hente Andreas Pereira tilbake fra lånet i Valencia allerede i januar for å styrke bredden i stallen.

Stefan De Vrij er ønsket av både Liverpool og Juventus. Lazio-forsvareren har under ett år igjen av kontrakten med Serie A-klubben. Nå jobbes det hardt for at den blir forlenget, skriver Talksport. Hvis ikke står beilerne klare.

Ifølge ESPN skal Tottenham ligge lengst fremme i løypen i kampen om underskriften til Celtics ettertraktede talent Kieran Tierney. Venstrebacken signerte nylig en ny seksårsavtale med Celtic.

Blir det Sean Dyche eller ikke? The Sun skriver i alle fall at Everton skal være villig til å betale utkjøpsklausulen på 25 millioner kroner for å gjøre Burnley-manageren til deres nye hærfører.

Mundo Deportivo hevder at Barcelona ønsker å hente både Timo Werner og Dayot Upamecano fra RB Leipzig.

Goal.com skriver at Gremio-spiller Luan, jaktet på av både Liverpool og Barcelona, har forlenget kontrakten med den brasilianske klubben til 2020.