144 stygge meldinger, skal kompenseres med 144 komplimenter bestemte dommeren på Hawaii. (ILLUSTRASJONSFOTO)
144 stygge meldinger, skal kompenseres med 144 komplimenter bestemte dommeren på Hawaii. (ILLUSTRASJONSFOTO) Foto: colourbox

Mann dømt til å gi eksen 144 komplimenter

En mann som har brutt besøksforbudet og sendt stygge meldinger til sin tidligere kjæreste 144 ganger, er dømt til å skrive pene ting om henne 144 ganger på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– For hver stygge ting du har sagt til henne, skal du si en fin ting. Og ingen gjentakende ord, var dommen Rhonda Loo på Hawaii, ga Daren Young fredag, ifølge Maui News.

Brutt besøksforbud

Young har gjentatte ganger brutt forbudet mot å kontakte ekskjæresten sin.

22. mai forsøkte han å kontakte henne 144 ganger iløpet av en tretimersperiode. Han ble pågrepet for dette, og har sittet fengslet siden.

– 157 dager er lenge å tenke over de smakløse meldingene du har sendt henne, sa Youngs forsvarer, Zach Raidmae, da saken kom opp for retten.

– Vet ikke om jeg burde kutte av fingrene dine

Dommer Loo klarte ikke skjule hvor oppgitt hun var over Young.

– Jeg vet ikke om jeg burde kutte av fingrene dine, eller ta telefonen din. Det er så barnslig å ikke klare å la være å bevege tomlene på telefonen din, sa hun.

Loo dømte mannen til en bot på 2400 dollar, og 200 timers samfunnstjeneste. I tillegg til det må han skrive 144 komplimenterende ting om ekskjæresten sin innen 144 dager, på Twitter.

– Og ingen gjentagende ord, presiserte dommeren.