ETTERTRAKTET: 21 år gamle Thomas Lemar forsvinner trolig fra Monaco neste sommer. Spørsmålet er bare hvor franskmannen ender opp.
ETTERTRAKTET: 21 år gamle Thomas Lemar forsvinner trolig fra Monaco neste sommer. Spørsmålet er bare hvor franskmannen ender opp. Foto: Jean-paul Pelissier

Fotballryktene: – Storklubb gir Arsenal kamp om Lemar

Mens Jürgen Klopp ringte til keeper for å diskutere overgang. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thomas Lemar var ikke langt unna en Deadline Day-overgang til Arsenal, men den franske Monaco-spilleren valgte å bli værende i fyrstedømmet. Nå skriver Telegraph at Barcelona er beredt til å utfordre Arsenal i kampen om 21-åringens underskrift neste sommer. Liverpool er også interesserte.

Merseyside-klubben har også vist sterk interesse for Real Madrid-keeper Keylor Navas. Ifølge Dario Gol skal Jürgen Klopp har ringt til costaricaneren for å diskutere en overgang etter sesongen.

ESPN skriver at både Arsenal og Chelsea holder et øye med RB Leipzig-keeper Peter Gulasci.

Inter ser ut til å sikre seg belgieren Thomas Vermaelen på lån fra Barcelona i januar, skriver TMW.

Bayern Münchens Joshua Kimmich kan komme til å skifte beite. SportBild skriver at Barcelona og Manchester City skal være villige til å slenge over 500 millioner kroner i bordet for å hente 22-åringen.

I et intervju med Gazzetta dello Sport, gjengitt av Goal.com, utelukker ikke Yaya Touré at han ender opp i Italia når kontrakten med Manchester City går ut sommeren 2018.

Lancashire Telegraph skriver at Everton ikke kommer til å gjøre et forsøk på å hente Burnley-manager Sean Dyche. I stedet er man i ferd med å innlede samtaler med Sam Allardyce, ifølge the Sun.