ALLE MOT MOURINHO: Det er i hvert fall bildet portugiseren liker å skape. Men stemmer det?
ALLE MOT MOURINHO: Det er i hvert fall bildet portugiseren liker å skape. Men stemmer det? Foto: Carl Recine

TV 2S PREMIER LEAGUE-PODKAST

Ut mot Mourinho-triks: – Blant de kjipeste grepene jeg vet om

Aleksander Schau har lite til overs for at Manchester United-manageren stadig mener han kjemper i motvind.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du finner Premier League-podkasten på iTunes og Spotify - eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podkast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.

Aleksander Schau og Premier League-kommentator Espen Ween er ukens gjester hos Kasper Wikestad i Premier League-podkasten, og de diskuterer blant annet José Mourinhos kommentarer etter seieren mot Tottenham i helgen.

Mourinho har både etterlyst fans som lager stemning og bedt dem vise mer kjærlighet til Romelu Lukaku, som nå har gått seks strake kamper uten scoring.

– Mourinho gjør alt han kan for å lage oss mot dem-følelsen. Det er et av de aller kjedeligste grepene jeg vet om i fotball. Det er faktisk ikke nødvendig. Jeg vet at det er et grep, men det finnes i hvert fall tjue andre grep i verktøykassa, og det der er blant det aller kjipeste. Jeg tror langsiktig at det er utrolig lite produktivt for en klubb å ha en manager som lager oss mot dem. Og hvis du først gjør det, må du nesten vinne hvert eneste år. Da må du være Sir Alex Ferguson. Da kan du gjøre det, sier Aleksander Schau.

De tre diskuterer også Tottenhams svake borteresultater mot topplagene og hva slags grep Mauricio Pochettino burde gjøre. De er selvsagt også innom både ansettelsen av Claude Puel i Leicester og om David Unsworth bare er en glorifisert gymtrener på dypt vann, slik Joey Barton hevder.

I tillegg prates det om generalforsamlingen i Arsenal, der klubbens ledere, i følge panelet, var nær å sette verdensrekord i arroganse. De er også innom vennemøtet mellom Liverpools Jürgen Klopp og Huddersfields David Wagner. Og hvilken turnering prioriterer Antonio Conte?

Trioen deler ut både blomsterbukett og kaktus – og selvsagt kommer også Bill Edgars fun facts.

Podkasten kan du høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no