HASTEOPERERT: Zach Miller skal ha gjennomgått en vellykket operasjon etter denne landingen.
HASTEOPERERT: Zach Miller skal ha gjennomgått en vellykket operasjon etter denne landingen. Foto: Butch Dill

Reddet beinet etter den grusomme skaden

– Jeg tror det hele tiden var en bekymring, sier Chicago Bears-treneren om en mulig amputasjon av beinet til Zach Miller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chicago Bears-spiller Zach Miller landet fryktelig forkjært i sitt forsøk på å score en touchdown i bortekampen mot New Orleans Saints, og TV-bildene viste NFL-spillerens venstre bein i nesten 90 grader.

I etterkant ble det meldt at beinet til 33-åringen sto i fare for å bli amputert. New York Times og ESPN skriver at hasteoperasjonen av Miller var vellykket, selv om det ikke er bekreftet at legene vurderte en amputasjon av Millers bein.

Chicago Bears bekrefter at Miller blir liggende på sykehuset i New Orleans på ubestemt tid, men lagets trener John Fox innrømmer at de var bekymret for beinet.

– Jeg tror det hele tiden var en bekymring. Vårt medisinske personell gjorde en god jobb med å få ham raskt til sykehuset, hvor de umiddelbart så hva som var problemet, sa John Fox på en pressekonferanse mandag.

Det som først ble diagnostisert som et kne ut av ledd og båndskader, ble etterfulgt av en hasteoperasjon i New Orleans søndag kveld. Operasjonen ble foretatt for å rette opp i en skade i pulsåren, og det ble hentet vev fra den friske høyrefonten i forsøket på å reparere skadene, ifølge ESPN.

Chiago Bears-treneren understreket ikke overraskende at Miller har en lang vei å gå før han er tilbake på banen. Miller har hatt to beinbrudd tidligere.