VARSLER SØKSMÅL: Svein-Erik Edvartsen og hans advokat John Christian Elden.
VARSLER SØKSMÅL: Svein-Erik Edvartsen og hans advokat John Christian Elden. Foto: Nesvold, Jon Olav

Edvartsen truer NFF-topp med søksmål

Svein Graff kan vente seg søksmål fra Svein-Erik Edvartsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Svein-Erik Edvartsen har gjennom fra sin advokat John Christian Elden sendt et brev til Svein Graff, der direktøren for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund får spørsmål om han erkjenner erstatsningsansvar for uttalelser i media i høst. Det skriver VG tirsdag.

Brevet skal være sendt for flere uker siden, og dersom ikke Graff aksepterer erstatningsansvaret, må NFF-toppen regne med et personlig søksmål.

Ifølge VG skal det være uttalelsene om at Edvartsen har «Edvartsen har utført handlinger som er uforenlige med jobben som seksjonsleder for sammfunnsansvar i NFF», og allerede den gangen uttalte advokat John Christian Elden at Graff kunne vente seg at Edvartsen ville ta rettslige skritt.

Svein Graff bekrefter brevet.

– Det er riktig at jeg mottok brev fra Elden i slutten av september med varsel om mulig søksmål. Jeg ønsker ikke å kommentere dette nærmere, sier han til TV 2.

Svein-Erik Edvartsen var ferdig som seksjonsleder for samfunnansvar i Norges Fotballforbund i starten av september. Han kommer heller ikke tilbake som toppdommer neste sesong.