TILBAKE: Tiger Woods er forsatt et stort navn, selv om han ikke har vunnet en majorturnering på mange år. Bildet er tatt fra en turnering i Januar.
TILBAKE: Tiger Woods er forsatt et stort navn, selv om han ikke har vunnet en majorturnering på mange år. Bildet er tatt fra en turnering i Januar. Foto: Gregory Bull

Gjør comeback etter skadeproblemer

Ni måneder etter Tiger Woods trakk seg tilbake med skade blir han igjen å se på golfbanen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tiger Woods skal igjen entre golfbanen når han skal delta i The Hero World Challenge 30. November, det melder Woods på sin egen nettside. Det er samme turnering Woods deltok i forrige gang han gjorde comeback, den gangen etter å ha vært ute i 15 måneder.

Woods har hatt fire ryggoperasjoner de siste tre årene, og sa forrige måned at det var en sjanse for at han aldri ville returnere til profesjonell golf.

Nå takker Woods fansen for støtten gjennom skadeproblemene, og sier han ser på golfturneringen i Albany som det perfekte stedet og returnere til golfen. Woods har vunnet turneringen fem ganger tidligere.

– Jeg gleder meg til å returnere til profesjonell golf hos the Hero World Challenge, sa Woods til sin egen nettside.

Den 14 ganger major-mesteren har vært involvert i en rekke kontroverser de seneste årene, og har ikke vunnet en major siden 2008. Woods ble dømt til et års prøvetid forrige uke etter han medga skyld til farlig kjøring i Mai.