GIR RÅD: Selv om Jan Thomas har fått seg en ny kjæreste, ber han fortsatt eksmannen Christopher Mørch Husby om råd når det kommer til kjærlighet.
GIR RÅD: Selv om Jan Thomas har fått seg en ny kjæreste, ber han fortsatt eksmannen Christopher Mørch Husby om råd når det kommer til kjærlighet. Foto: Stella Pictures

Jan Thomas har ny kjæreste – får kjærlighetsråd fra eksen

– Jeg hadde noen fantastiske år med Christopher, sier kjendisstylist Jan Thomas. Selv om han har funnet kjærligheten med meksikanske Ramiro (30), er det eksmannen han spør om råd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisstylist Jan Thomas (50) stod tidligere denne måneden frem med den nye kjæresten, meksikanske Ramiro Ricon Ledezma (30).

Jan Thomas sier til Se og Hør at han får kjærlighetsråd fra eksmannen, Christopher Mørch Husby (28).

– Jeg skal slutte å være så redd, og å analysere for mye. Ramiro er fra Mexico, en helt annen kultur og helt annet utgangspunkt. Så ja, det er mange utfordringer. Hvis han skal bo her: Hvor skal han jobbe, hvordan skal han integreres i det norske samfunnet i mitt liv, spør 50-åringen.

– Men hvis jeg begynner å tenke sånn, blir jeg bare engstelig. Og da har jeg en negativ side som gjør at jeg trekker meg inn i skallet mitt og isolerer meg, blir uinteressert og kald. Og det ønsker jeg ikke.

Viktig å være sårbar

Jan Thomas sier til Se og Hør at han hadde det fantastisk da han var gift med Christopher.

– Jeg hadde noen fantastiske år med Christopher, og det liker jeg å fortelle folk. For det viktigste på jord er å være sårbar. Noen ganger gjør det vondt, og noen ganger går det ikke. Men når det går, så er det virkelig flott, sier han til bladet.

Penissjokk på Instagram

GOD STØTTE: Jan Thomas' daværende ektemann Christopher Mørch Husby etter at Jan Thomas måtte forlate «Skal vi danse» i 2009.
GOD STØTTE: Jan Thomas' daværende ektemann Christopher Mørch Husby etter at Jan Thomas måtte forlate «Skal vi danse» i 2009. Foto: Scanpix

Jan Thomas møtte Ramiro da han oppholdt seg i Puerto Vallarta i den meksikanske delstaten Jalisco.

Nylig la Jan Thomas ut et Instagram-bilde av seg selv badende i Puerto Vallarta, men bildet ble altfor sterk kost for bildedelingssiden.

Bildet viste trolig litt for mye av Jan Thomas' edlere deler, og han sa dette til «God kveld Norge»:

– Vårt kjønnsorgan kan kun ligge nedover mellom beina. Den får ikke lov å ligge til siden eller oppover, for da kan det tolkes som en ereksjon og det tåler vi ikke. Da blir det ramaskrik.

– Blir ikke kvitt'n

Jan Thomas og Christopher jobber fortsatt sammen. I «God kveld Norge» tidligere i oktober spøkte Christopher og sa at det er «et helvete».

– Jeg blir jo ikke kvitt'n, parerte Jan Thomas.

Jan Thomas og Christopher fant kjærligheten i 2008, og giftet seg året etter på Grand Hotel i Oslo. I 2015 var forholdet over, og Jan Thomas fortalte TV 2-programmet at bruddet mellom de to var svært tøft.

På spørsmål om hvorfor forholdet tok slutt, svarte han dette:

– Grunnen er nok all hetsen, mobbingen og oppmerksomheten som dette forholdet fikk. Den frykten jeg opplevde daglig med å kunne ligge på natten og holde Christopher i hånden og tenke: «Nå stikker han». Det er det som får følelsene mine frem, sa Jan Thomas gråtkvalt.