DRØMMER OM FÀBREGAS: José Mourinho kunne tenke seg Cesc Fàbregas på Manchester Uniteds midtbane.
DRØMMER OM FÀBREGAS: José Mourinho kunne tenke seg Cesc Fàbregas på Manchester Uniteds midtbane. Foto: Martin Rickett

Fotballryktene: – Mourinho vil hente Chelsea-elev

Mens Everton finsikter kandidater til jobben som manager. Få dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Times hevder at Chelsea kommer til å gi Cesc Fàbgreas en ny kontrakt. José Mourinho, Fàbregas tidligere sjef, har vist interesse for den 30-årige midtbanespilleren. Fàbregas har 18 måneder igjen av avtalen med de regjerende seriemesterne, og en nytt kontraktstilbud vil føre til at Chelsea må omgå sine egne "regler". Klubben pleier bare å gi ettårskontrakter til spillere over 30 år, men kan komme til å gi Fàbregas en toårsavtale for å lokke ham til å bli i London.

Sky Sport skriver at Everton kommer til å gjøre et fremstøt på Burnley-manager Sean Dyche i løpet av de neste døgnet. Dyche har gjort stor suksess med Burnley, og laget ligger opp sjuendeplass i Premier League med like mange poeng som Liverpool. Sam Allardyce er også nevnt som mulig alternativ til jobben som Everton-manager.

Radja Nainggolan har lenge vært koblet til Chelsea, men i forkant av tirsdagens Mesterliga-kamp mellom London-klubben og Roma sier belgieren ifølge Sky Sports at han ikke har tenkt på å forlate den italienske hovedstadsklubben.

Mundo Deportivo hevder at Marseille ønsker å hente Leicesters Riyad Mahrez til klubben i januar. Den algeriske angrepsspilleren ville bort fra Leicester i sommer, men det ble ikke noe av. Også Roma har Mahrez på radaren.

Ifølge Calciomercato.com er både Manchester United og AC Milan på jakt etter RB Leipzigs forsvarer Dayot Upamecano. Den 19 år gamle franskmannen har imponert for Bundesliga-klubben denne sesongen. Upamecano kom fra energidrikk-kollega RB Salzburg for ti millioner euro i januar i år.

Daily Star skriver at Napolis Jorginho er aktuell for en overgang til Arsenal i januar.

Daily Record skriver at ikke mindre enn 17 Premier League-klubber kommer til å være til stede for å se Moussa Dembélé og Kieran Tierney når Celtic møter Bayern München tirsdag kveld i Mesterligaen. Tierney signerte mandag en ny seksårskontrakt med Celtic, men det spørs om han blir værende helt frem til 2023 om storspillet fortsetter.

Daily Mail skriver at Tottenham, Everton og Crystal Palace kjemper om å sikre seg den tyrkiske Besiktas-spissen Cenk Tosun.