Jakten på kjærligheten med Jubileumssesong:

TV 2 søker bønder til den 15. sesongen av Jakten på kjærligheten

Kunne du tenke deg å være med i neste sesong av Jakten på kjærligheten? Søk her nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er det bestemt at TV 2 fortsetter suksessen med Jakten på kjærligheten, og kanalen søker derfor etter flere bønder som kunne tenke seg å være med i neste sesong.

Er du bonde, singel og søker den store kjærligheten? Nå er det din sjanse til å møte den store kjærligheten.

Søknadsfrist er 15. desember.

Her kan du søke!

Eller send en mail til bonderomantikk@tv2.no.

Du kan også sende en søknad på facebook ved å benytte meldingsboksen på @jaktenpåkjærligheten. Husk å laste opp et bilde av deg selv.

Jubileumssesong

Dette vil bli sesong 15 av Jakten på kjærligheten, og til jubileumssesongen søker TV 2 bønder i alle aldre, fra hele landet.

– For at den jubileumssesongen skal bli best mulig og flest mulig skal finne kjærligheten, må du der hjemme melde på deg selv eller en bonde som du føler trenger hjelp til å finne en kjæreste. Jeg er i hvert fall mer enn klar til å hjelpe så mange som mulig, sier programleder Katarina Flatland (28).

Katarina Flatland: – Det blir SÅ mye klining denne Jakten-sesongen

Hun gleder seg til å gå gjennom søknadsbunken og finne flere kjærlighetssøkende bønder.

– Hvem bør søke og hva slags type bønder ser dere etter?

– Vi ser etter alle slags mulig bønder, unge, gamle, kvinner og menn. I tillegg vil jeg at folk som kanskje tror de ikke passer til konseptet skal tørre å ta sjansen, man trenger ikke være utadvendt eller vant med dating, det er jo derfor vi skal være med å hjelpe dem. Jeg vil også minne folk på at man kan melde på andre enn seg selv, vi kjenner vel alle noen som kunne trengt et vennskapelig dytt i kjærlighetens retning, sier Flatland.

Unik mulighet

Jakten på kjærligheten er en unik sjanse til å finne den som faktisk passer perfekt for deg, men som du aldri ville truffet ellers.

Det gjorde Tore Jardar Johannesen Wirgenes (38) og kona Michelle Skjønsholt Wirgenes (34) høsten 2006.

De giftet seg i 2008 og fire år senere kom odelsjenta Miriam (5) til verden og deretter Nathalie (2).

JAKTEN-PAR: Tore Jardar og kona Michelle har fått to døtre. Foto: Privat
JAKTEN-PAR: Tore Jardar og kona Michelle har fått to døtre. Foto: Privat

Det var sjefen til Tore Jardar som sendte inn søknaden. Tore Jardar fikk full klaff og ble stormforelsket høsten 2006 i Michelle.

Mitt beste råd er å gjøre det, send et brev. Min strategi var å prate og fortelle om mine tanker, ikke holde de igjen i seg. Er selv den mer sjenerte typen, men jeg kan love det funka. Men pass på! Michelle trodde jeg over hodet ikke var interessert, så noen hint bør man kanskje gi raskere enn jeg selv gjorde. Ellers handler det om å være seg selv, så enkelt er det, sier Tore Jardar til TV 2.

Kjærlighetsrus

Tore Jardar og Michelle fant kjærligheten på tv og er det beste beviset på at det er fullt mulig å finne den store kjærligheten i Jakten på kjærligheten på TV 2.

– Jakten ga oss nok en litt ekstra kjærlighetsrus i starten, og har gitt oss mange gode minner vi lever godt på - men med to unger og bondeliv 24 timer i døgnet blir det absolutt ikke bare bonderomatikk. Men vi er fortsatt flinke til å stikke av bare oss to og være kjærester med jevne mellomrom, avslutter Tore Jardar til TV 2.