BAK LÅS OG SLÅ: Jeremy Van Ert fikk en ublid avslutning på festen han holdt for seg selv på supermarkedet i Wisconsin.
BAK LÅS OG SLÅ: Jeremy Van Ert fikk en ublid avslutning på festen han holdt for seg selv på supermarkedet i Wisconsin. Foto: Politiet

Mann (38) ble låst inne i butikk – drakk øl hele natten

Jeremy Van Ert (38) ble låst inne på et kjølerom like før stengetid. I stedet for å rope om hjelp, hadde han fest helt for seg selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jeremy Van Ert (38) skulle bare raske med seg noen varer like før midnatt på et supermarked i Marshfield i den amerikanske delstaten Wisconsin.

Ved et uhell ble han låst inne i et kjølerom full av øl. Der ble han værende hele natten, uten å rope om hjelp eller å prøve å komme seg ut.

I stedet rigget han seg til og begynte å drikke øl, skriver The Washington Post.

38-åringen ble funnet seks timer senere, da butikken åpnet og han spankulerte ut av butikken som om ingenting hadde skjedd.

De ansatte ringte politiet, som rykket ut og pågrep ham.

Politisjef i Marshfield, Rick Gramza, sier dette til nettstedet:

– Dette har aldri skjedd før, det at en kunde vet et uhell blir låst inne og ikke har forsøkt å komme seg ut fordi vedkommende var så glad for omstendighetene. Han bestemte seg for å bare slå seg ned for natta. Han hadde jo alt han trengte.

Drakk og smadret ølbokser

Gramza sier at folk tidligere med vilje har gjemt seg i butikker for å bli låst inne, slik at de kan forsyne seg med varer, men han beskriver dette tilfellet som helt unikt.

Iløpet av de seks timene han oppholdt seg på kjølerommet, hadde Jeremy tyllet i en stor ølboks på 1,5 liter, samt tre øl av typen Four Loko. I tillegg skal han ha veltet og smadret 90 ølbokser.

Da dørene ble åpnet igjen om morgenen, gikk Jeremy ut av butikken uten å betale for varene.

– Han tok korteste vei fra kjølerommet til døra, uten å forsøke å betale det han hadde konsumert eller ødelagt, sier politisjefen.

Tidligere dømt

Fordi han ikke betalte for seg, ble 38-åringen pågrepet av politiet. Det skulle vise seg at han var prøveløslatt for tidligere lovbrudd, og derfor bar det igjen bak lås og slå.

I tillegg til at det nå vurderes om han skal forbli i fengsel, har han også fått en bot på nærmere 1400 kroner, samt et forbud mot å handle butikken igjen.