Paris Saint-Germains Neymar skal visst være misfornøyd med tingenes tilstand.
Paris Saint-Germains Neymar skal visst være misfornøyd med tingenes tilstand. Foto: Franck Fife

Fotballryktene: – Neymar mistrives i PSG

Angrer Neymar allerede på PSG-overgangen?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neymar har vært i Barcelona og besøkt gamle lagkamerater etter sommerens lite populæte overgang til franske PSG. I kjølvannet av besøket melder den katalanske TV-stasjonen La Porteria at Neymar allerede skal angre på overgangen og være misfornøyd med PSG-trener Unay Emerys metoder. Verken Neymar eller entouraget hans skal ha funnet seg til rette i Paris. Så får vi se om dette førrer til nok en overgang for den brasilianske stjernen, eller om det rett og slett er en katalansk TV-stasjon som driver med ønsketenkning.

Jürgen Klopp må belage seg på nok en travel sommer i 2018.

Denne gangen klarte Liverpool så vidt å holde Barcelona unna Coutinho. Neste sommer kommer PSG til å melde seg på i kampen, og han kommer til å bli deres førsteprioritet, melder Téléfoot.

Skulle FIFA anerkjenne Catalonias uavhengighet, kan Lionel Messi spille for deres landslag grunnet et smutthull i lovverket, skriver The Sun.

Barcelona-stjernen mister imidlertid muligheten dersom han spiller en kamp for Argentina etter en eventuell uavhengighet blir anerkjent.

Everton-eier Farhad Moshiri har allerede ryddet opp på managerfronten. Nå ønsker han å gjøre det samme på spillerfronten.

I januar kommer han til å levere et sjokkbud på Alexis Sánchez, skriver The Sun.

Kilder nær chileneren hevder han heller ønsker å dra til en klubb som spiller i Champions League, men Merseyside-klubben kommer likevel til å forsøke seg med et bud på om lag 300 millioner kroner.

José Mourinho har innrømmet at han ikke aner når Paul Pogba er tilbake i aksjon etter lårskaden han pådro seg mot Basel. Den franske stjernespilleren skal ha ignorert legenes råd før han pådro seg skaden, og forholdet mellom de to er nå satt på prøve, skriver Mirror.

Mot Huddersfield ble Mohamed Salah den tredje Liverpool-spilleren til å bomme på straffe på rad. Nå kommer Jürgen Klopp til å bytte straffeskytter igjen, hevder Liverpool Echo.

Arsene Wenger gir stjerneskuddet Eddie Nketiah en kraftig lønnsøkning etter han herjet i ligacupen. Nå tjener 18-åringen omtrent 20 000 kroner i uken, men dette kan øke til 150 000 dersom han skriver under på en ny kontrakt, skriver The Sun.

Samme avis tror Arsene Wenger forbereder et bud på om lag 20 millioner kroner for Ipswichs 17 år gamle midtbanespiller Tristan Nydam.