IKKE I JANUAR: Alexis Sanchez kan komme til å se langt etter en overgang til City i januar.
IKKE I JANUAR: Alexis Sanchez kan komme til å se langt etter en overgang til City i januar. Foto: Dylan Martinez

FOTBALLRYKTENE:

– City vil ikke gi Arsenal en krone for Sanchez

Manchester City skal fortsatt være rasende på Arsenal for at de trakk seg fra Sanchez-avtalen i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexis Sanchez så lenge ut til å bli Manchester City-spiller for drøye 600 millioner i sommer, men overgangen gikk i vasken da Arsenal ikke rakk å få tak i en erstatter.

Det var forventet at City ville komme tilbake i januar med et nytt bud på chlieneren, men ifølge Mirror skal Arsenals håndtering av saken ha opprørt City. De lyseblå har derfor bestemt seg for å vente til Sanchez' kontrakt går ut etter sesongen, og heller hente ham gratis da.

Noe av grunnen kan også være at Pep Guardiolas menn har startet sesongen forrykkende og behovet for en ny angriper synes ikke prekært på dette tidspunktet av sesongen. Hvis Mirror har rett vil det uansett bety at Arsenal går glipp av kjærkomne kroner i klubbkassen.

Liverpool-fansen stålsetter seg til overgangsvinduet åpner igjen i januar. Da er det forventet at Barcelona vil puste nytt liv i Philippe Coutinho-sagaen som pågikk gjennom hele sommeren. Brasilianeren gjorde seg upopulær da han prøvde å presse gjennom en overgang til katalanerne, men har levert på banen.

Et salg kan likevel være aktuelt til den rette prisen, og Mirror skriver at Liverpool-eierne har lovet Jürgen Klopp tilgang til hele den eventuelle overgangssummen. Avisen skriver at klubben forventer et bud fra Barcelona på rundt 1,3 milliarder kroner.

Brorparten av de pengene kan fort gå til Southampton og Virgil van Dijk. Mirror skriver at Southampton vil kreve over 700 millioner kroner for nederlenderen, et krav Liverpool er villig til å innfri.

The Sun skriver at Everton ønsker at Sam Allardyce skal ta over klubben på permanent basis. For øyeblikket er det David Unsworth som sitter i managerstolen etter at Ronald Koeman fikk sparken mandag. Ifølge Mirror har Unsworth en støttespiller i styreformann Bill Kenwright, men den mest innflytelsesrike eieren i klubben, Farhad Moshiri, ønsker en mer merittert manager til å lede klubben.