Ida er ute av dansen

Til tross for kveldens eneste ti-poenger røk Ida Gran-Jansen ut av Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På den mest skremmende kvelden så langt i årets Skal vi danse-sesong, var det Ida Gran-Jansen som måtte forlate dansesirkuset.

Hun trakk det korteste strået etter en spennende danseduell mot Jorun Stiansen. Danseduellen førte til stemmerekord i årets sesong.

Fikk 10-er

Før kveldens sending hadde dommerne lovet å bli strengere, noe kjendisene fikk merke på kroppen. Flere fikk sin dårligste score og mye mer kritikk en tidligere.

Ida Gran-Jansen dro i land kveldens eneste 10-er, og ledet sammenlagt. Nederst lå Jorun Stiansen med 27 poeng.

Likevel var det Ida som røk ut.

– Jeg er helt satt ut. Det er så kjipt. Jeg må takke Benjamin, sa en tårevåt Ida Gran-Jansen etter at det ble klart at danseeventyret er over.

Til God kveld Norge like etter sending fortsatte hun:

– Jeg tenker tilbake på alle ukene jeg har lært så latterlig mye. Jeg må ta med meg alt det positive.

Dansepartneren var derimot ikke fornøyd med resultatet.

– Hun fortjener det ikke for fem øre. Det er sykt at man kan ryke etter en dans som dette, sa Benjamin Jayakoddy skuffet til God kveld Norge.

Tårevått

Gråt gjorde også Jorun.

– Jeg må spy igjen, sa hun med en klar referanse til hendelsen for et par uker siden.

Halloween-temaet i kveldens sending var noe som falt i god smak. Spesielt for Jorun.

– Jeg elsker Halloween og har alltid gjort det. Takk for at jeg fikk oppfylt drømmen min om å danse som en mumie på TV 2, strålte hun etter dansen.

Utslagkonkurranse

Flere av de profesjonelle danserne hadde planlagt skumle ting mot kjendisene sine, og både Jorun og Ida ble skremt på direkten. Det samme ble programleder Katrine Moholt.

For første gang denne sesongen var det også en utslagskonkurranse der alle parene danset mot hverandre. De to parene som røk ut først fikk ikke poeng, mens de tre parene som kom på de tre første dansene fikk henholdsvis 5, 3 og 1 poeng som ble plusset på dommerpoengene fra tidligere på kvelden.