BEKRYMET: José Mourinho frykter at han kan miste Marouane Fellaini til sommeren.
BEKRYMET: José Mourinho frykter at han kan miste Marouane Fellaini til sommeren. Foto: Andrew Yates

Fotballryktene: – Jeg er bekymret over kontraktsituasjonen hans

Marouane Fellainis kontrakt går ut til sommeren. Det bekymrer José Mourinho. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho innrømmer i et intervju med Manchester Evening News at han er bekymret over at Marouane Fellaini kan prate med andre klubber i januar.

Den høyreiste belgierens kontrakt med United går ut etter sesongen og hittil har han ikke vist vilje til å signere en ny.

Fellaini har lenge vært en upopulær skikkelse blant fansen, men har likevel vist seg som en viktig brikke i Mourinhos lag, noe portugiseren selv har poengtert flere ganger.

Manchester United skal være interessert i å hente Real Madrids brasilianske midtbanespiller Casemiro (25), melder den spanske avisen Diario Gol.

Don Balon skriver at Chelsea forbereder et bud på rundt 750 millioner kroner for Atletico Madrids spanske midtbanestjerne Saul Niguez (22).

Daily Mail hevder at José Mourinho skal ha ringt til Real Madrid-ledelsen for å fortelle dem at han ikke vil prøve å hente Gareth Bale. United har blitt koblet gjentatte ganger til den walisiske stjernen, men skal ha bestemt seg for å droppe et bud på grunn av spillerens gjentagende skadeproblemer. Daily Mail skriver at dette kan åpne døren for en retur til Nord-London og gamleklubben Tottenham.

Mesut Özils kontrakt med Arsenal går ut til sommeren, og de siste ukene har han blitt sterkt koblet til en overgang til Manchester United, enten allerede i januar eller gratis når kontrakten hans går ut etter sesongen. Manchester Evening News skriver imidlertid at José Mourinho slett ikke har bestemt seg for om han vil hente den tyske landslagsspilleren. En overgang i januar er også lite sannsynlig ettersom Özil tror at han vil få en bedre kontrakt som bosmanspiller til sommeren.

Barcelona skal være villig til å by over 900 millioner kroner for Atletico Madrids franske superspiss Antoine Griezmann i sommer, melder Mundo Deportivo.

Men den katalanske klubben må redusere sine enorme lønnsutgifter skal de ha mulighet til å hente Philippe Coutinho, melder Daily Mail. For øyeblikket bruker Barcelona hele 84% av budsjettet sitt på å betale lønninnger. Avisen skriver at katalanerne derfor vurderer å selge hele fem spillere for å gjøre plass til den lille brasilianeren.

Everton hentet den unge nigerianske spissen Henry Onyekuru i sommer bare for å låne ham ut til Anderlecht ettersom han ikke kvalifiserte for arbeidstillatelse. Nå melder belgiske Het Niewsblad at Everton vurderer å hente ham tilbake i januar. Merseyside-klubben har slitt stort med å score mål denne sesongen og ser på 20-åringen som en mulig løsning. Onyekuru har scoret seks på elleve kamper for Anderlecht og har imponert i den belgiske serien.