Rasende Conte: – Det er pisspreik!

Chelseas manager Antonio Conte gjør det klart hva han mener om spekulasjonene rundt managerens fremtid på Stamford Bridge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Bournemouth – Chelsea lørdag kl. 18.30

Antonio Conte har åpenbart lest ryktespaltene i engelske aviser den siste tiden.

Der har det nemlig kommet frem at landsmannen Carlo Ancelotti er ute etter Contes jobb i Chelsea.

Se utdrag fra Contes pressekonferanse øverst!

På pressekonferansen foran oppgjøret mot Bournemouth viste Conte skikkelig italiensk temperament da han ble konfrontert med ryktene.

– Rundt oss så er det mye pisspreik. Det stemmer det, det er faktisk masse så mye pisspreik. Jeg ser det samme har skjedd med andre managere her tidligere, sa Conte på pressekonferansen, ifølge The Daily Mirror.

Engelske aviser har også hevdet at flere Chelsea-spillere har sendt tekstmeldinger til klubbens tidligere assistentmanager Steve Holland og klaget på treningsmetodene til Cone.

– De prøver bare å skape problemer mellom meg og mine spillere, og mellom klubben og spillerne. Om noen fortsetter å skrive sånt, så synes jeg at jeg har svart godt på det tidligere, mente Conte, og slo fast:

– Dette er mangel på respekt. Jeg kan akseptere at det skrives at klubben er klar til å sparke meg og historien om spillerne. Det kan jeg akseptere, men når det skrives om andre personer så må denne personen, Holland, sende meg en tekstmelding der han skriver «jeg beklager, men dette er ikke sant», mente han, før han til slutt avsluttet sitt angrep på media med følgende ord:

– Hvorfor dra inn en annen person i dette pisspreiket? Om dere ønsker å ramme meg, så skriv om meg. Alt dere har skrevet er feil og jeg hater slike type situasjoner, freste Conte.

Se Bournemouth – Chelsea lørdag kl. 18.30