Mourinho om United-profilens Pochettino-flørt: – For meg var det de perfekte ordene

Manchester United-profilen Luke Shaw røpet at han ville spille under Mauricio Pochettino igjen. De likte José Mourinho å høre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United – Tottenham fra kl. 12.45 lørdag!

Det var i fotballskribenten Guillem Balagués nye bok om Mauricio Pochettino kom Luke Shaw kom med uttalelsene som fikk Manchester United-fansen til å reagere.

Se Mourinhos pressekonferanse øverst!

Shaw drømmer nemlig om å spille under Tottenhams manager Pochettino igjen.

– Jeg mener at vi klarte det umulige med Southampton. Vi var plutselig et av de beste lagene i Premier League. Jeg håper at jeg kan spille for Pochettino igjen en dag. Og jeg tror at han virkelig ønsker at jeg skal spille under ham igjen, slår Shaw fast i boken.

– Han var bare ærlig
José Mourinho beskriver uttalelsene til Manchester United-profilen som akkurat det han ønsket å høre.

– Om dere ønsker å snakke om Shaws ord så ville jeg vært skuffet om de var annerledes. Jeg er alltid skuffet når en spiller får en ny manager og den nye manageren blir den beste og den gamle veldig dårlig. Fotball er full av eksempler på mangel av karakter, sier Mourinho på fredagens pressekonferanse.

Han fortsetter:

– Luke Shaw var bare ærlig. Manageren (Pochettino) hjalp ham til å komme på førstelaget og få sine beste øyeblikk i karrieren. En slik manager glemmer han ikke så lett, og at de én dag vil de bli gjenforent var for meg de perfekte ordene. Det viser at Luke Shaw viser karakter overfor personer han har et godt forhold til. Jeg mener at Shaw har en fremtid i Manchester United, men situasjonen har ikke vært lett for ham her. Han har måtte komme tilbake etter skade etter skade etter skade. Han trenger to, tre, fire, fem eller seks kamper for å komme tilbake til kampformen. Om han var en midtbanespiller, en sentral midtbanespiller, så kunne han fått spille, siden vi kun har to sentrale midtbanespillere. Men på venstrebacken har vi så mange alternativ, så situasjonen er ikke enkel, utdyper Mourinho.

– En dårlig trekning
Torsdag denne uken trakk Manchester United Bristol City i kvartfinalen i ligacupen. Trekningen ble en farse og utsatt i over to timer.

– Hvilken trekning? Jeg er ikke fornøyd. For det første, jeg så ikke trekningen direkte, kun noen bilder av trekningen, men nei, jeg likte det ikke. Jeg ville se trekningen, men jeg likte ikke trekningen i det hele tatt, konkluderer Mourinho.

Tottenham må som kjent klare seg uten toppscorer Harry Kane i storkampen på Old Trafford lørdag. Det nekter Mourinho å snakke om.

Nekter å snakke om Kane
– Jeg snakker ikke om spillere som er skadet, så ikke spør meg om Harry Kane. Da må jeg snakke om Rojo, Ibrahimovic, Pogba og Carrick også, poengterer Mourinho, før han likevel snakker om to spillere som er tilbake for Manchester United:

– Jones ja, Bailly ja, de er tilbake. Jones er mer enn klar til å spille, men når det gjelder Eric så må han nok gjennom en siste treningsøkt før vi vet om han er blant spillerne som er skadet som kan være tilbake på lørdag, varsler han.

Se Manchester United – Tottenham lørdag kl. 13.30