King tvilsom mot Chelsea - Coutinho ute for Liverpool

Den norske Bournemouth-spilleren Joshua King sliter med ryggen og kan gå glipp av helgens møte med Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske Bournemouth-spilleren Joshua King sliter med ryggen og kan gå glipp av helgens møte med Chelsea.

Samtidig er det klart at Philippe Coutinho går glipp av helgens møte med Huddersfield, skriver The Telegraph.

Ryggtrøbbel
King har gått glipp av Bournemouths to siste to kamper på grunn av sykdom. Lørdag møter Kings klubb fjorårets seriemester Chelsea, men det er langt fra sikkert at nordmannen blir å se på banen.

– Joshua King er tvilsom, og vi må ta en sen avgjørelse opp mot kampstart, sier Bournemouth-manager Eddie Howe om sin norske spiss.

– Han gikk glipp av to kamper på grunn av sykdom, og nå sliter han med ryggen. Han kjente det i sesongoppkjøringen, og han skal nå til en ryggspesialist. Vi tror ikke det er noe alvorlig, men nå har det blusset opp igjen, og det gjør at vi er i tvil om han kan spille lørdag, sa Howe da han møtte pressen før kampen mot Chelsea.

Bournemouth ligger nest sist i Premier League med sju poeng. King, som scoret 16 PL-mål klubben forrige sesong, står bokført med kun to seriemål denne sesongen.

Mens Bournemouth trenger alle poengene for å komme seg over streken, trenger Chelsea tre poeng for å holde følge med de tre lagene foran. De blå fra London står før kampen med 16 poeng, ni bak serieleder Manchester City.

Strekkskade for Coutinho
Liverpool har hatt en skuffende start på sesongen, og de blir ikke mindre av at nøkkelspilleren Coutinho må stå over mot Huddersfield.

Manchester United lærte i forrige runde at man ikke kan ta lett på det nyopprykkede laget. Det ble 1-2-tap for José Mourinhos menn.

Det er en strekkskade som sørger for at Coutinho ikke blir klar til helgens kamp, og som gjør ham tvilsom til Mesterliga-møtet med Maribor neste uke. Sannsynligvis blir det en kamp for å bli klar til neste helgs oppgjør mot West Ham.

Liverpool-manager Jürgen Klopp må også klare seg uten Sadio Mané og Adam Lallana.

(©NTB/TV 2 Sporten)