Eierne fra de tre klubbene ble fotografert spise sammen på den italienske restauranten Locanda Verde, som ligger i Tribeca-distriktet i New York.

Denne middagen skal ha skjedd bare en uke før alle Premier League klubbene skulle møtes igjen for å diskutere distribusjonen av Premier Leagues TV-rettigheter i utlandet, melder Daily Mail.

Det møtet skal ha blitt kansellert fordi de tjue klubbene var uenige. Topp seks-klubbene er blant de elleve klubbene som ønsker en forandring som vil sørge for at toppklubbene vil få en større andel TV-pengene, men man må ha 14-6 i overtall for å få frem endringer i avtalen.

Mennene som ble fotografert sammen er Manchester United-sjef Ed Woodward, Arsenal-sjef Ivan Gazidis, Liverpool-eier John Henry, samt deleiere i Manchester United Joel- og Avram Glazer.

Arsenal skal ha sagt at Gazidis var i New York for å treffe Los Angeles Rams-eier Stan Kroenke for å diskutere NFL, United skal ha sagt at Woodward var i der for å treffe Glazer-brødrene, mens Henry var der for Premier Leagues "felles interesser".