IKONISK: Jim Carrey var 32 år da han for første gang spilte rollen som Ace Ventura. Det er usikkert om 55 år gamle Carrey blir å se i oppfølgeren. Foto: Warner Bros
IKONISK: Jim Carrey var 32 år da han for første gang spilte rollen som Ace Ventura. Det er usikkert om 55 år gamle Carrey blir å se i oppfølgeren. Foto: Warner Bros

Well, alrighty then! Nå kommer «Ace Ventura 3»

Rollen som skjøt Jim Carrey opp på stjernehimmelen blir igjen å se på kinolerretet – men om Carrey takker ja til rollen nok en gang, er det ingen som vet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klassikeren fra 1994 om dyredetektiven Ace Ventura med Jim Carrey i den ikoniske hovedrollen, skal skinne igjen.

Det er over to år siden produksjonselskapet Morgan Creek Productions begynte å snakke om å en ny oppfølger av Hollywood-filmen som gjorde Carrey verdenskjent.

I 1995, året etter kjempesuksessen, kom Ace Ventura 2 – men nå 22 år senere blir det en triologi, melder Cinemablend.

I 2009 kom den selvstendige filmen Ace Ventura Junior, som handlet om Venturas sønn som skulle ta over familiebedriften. Filmen ble en flopp.

Nå ønsker de gamle filmskaperne å lage en oppfølger som er tett på originalen, men med samme plott som 2009-forsøket – at Venturas tapte sønn eller datter banker på døren og entrer jobben som kjæledyretterforsker.

Det er ennå ikke kjent om hovedpersonen selv blir med. Grunnleggeren av produksjonsselskapet James G. Robinson sier til Deadline at han ønsker Jim Carrey hjertelig tilbake i siganturrollen sin.

Ifølge Filmweb skal Carrey tidligere har sagt at han ikke er interessert i å lage en tredje oppfølger.