ADJØ, ARSENAL? Alexis Sanchez kan bytte rød trøye med lyseblå i januar.
ADJØ, ARSENAL? Alexis Sanchez kan bytte rød trøye med lyseblå i januar. Foto: Glyn Kirk

Fotballryktene: – Arsenal vil kun kreve rundt 300 millioner kroner for Sanchez i januar

Manchester City kan få angriperen på «billigsalg».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal og Manchester City ble ikke enige om en pris på Alexis Sanchez på Deadline Day. Nå ser det ut til at London-klubben må selge chileneren for en langt lavere sum i januar. Ifølge The Mirror vil Arsenal kreve kun 318 millioner kroner for Sanchez i januar.

The Gunners er samtidig i samtaler med Stuttgart om den 19 år gamle midtbanespilleren Berkay Ozcan. Det skriver BeinSports.

Watford-manager Marco Silva har ingen planer om å forlate The Hornets, skriver Mirror. Silva er bookmakernes favoritt til å overta den ledige managerjobben i Everton.

Liverpool og Newcastle er interesserte i å signere veterankeeperen Iker Casillas fra Porto, hevder El Pais.

Merseyside-laget vurderer også å selge Philippe Coutinho til Barcelona for 1,4 milliarder kroner. Det er langt mindre enn de var villige til å selge Coutinho for i sommer, skriver Mundo Deportivo.

Watfords midtbanespiller Etienne Capoue (29) trives svært godt i klubben. Han er klar til å signere en langtidskontrakt med Watford, skriver Evening Standard.

Sevilla forbereder et bud på Monaco-spissen Stevan Jovetic, som også har vært et overgangsmål for Brighton, hevder Talksport.

Manchester United, Arsenal og Bayern München snuser alle på Barcelonas 22 år gamle spiss Jose Arnaiz, hevder Mundo Deportivo.

Barcelona vurderer å få sponsornavn på Camp Nou neste sesong. Navnet kan fort bli «Nou Camp Grifols». Barcelona er nær ved å signere en 30-årskontrakt med et farmasøytselskap. Avtalen vil være verdt drøyt 3,2 milliarder kroner, hevder Catalunya Radio.